gedave

Avantajele investirii într-un atelier auto mobil

Orice persoană care deține un automobil, este nevoită mai devreme sau mai târziu, să facă o programare la un service auto. Însă ritmul de viață rapid, programul încărcat, sunt doar doi dintre factorii care îngreunează accesul la servicii profesionale de calitate, în timp util. Toată lumea amână și amână o inspecție sau repararea mașinii, așteptând uneori până când lucrurile devin cu adevărat grave. 

Un atelier auto mobil ar veni în întâmpinarea nevoilor tuturor proprietarilor de mașini care au programul foarte încărcat și nu găsesc niciodată timp să meargă la mecanic. Apelarea la serviciile unui atelier auto mobil este o metodă foarte convenabilă, deoarece nu implică deplasarea într-o locație anume, la o oră fixă. 

Dacă ai cunoștințele necesare pentru deschiderea unui atelier auto și te gândești să oferi aceste servicii în varianta mobilă, cu siguranță te vei bucura să afli câteva dintre avantajele de care vei beneficia în acest domeniu. Cu siguranță, printre clienții tăi se vor număra prieteni, cunoștințe sau persoane pe care  nu le cunoști, dar care au auzit că îi poți ajuta cu problemele pe care le au cu mașina, chiar la domiciliul lor sau la birou. 

Un service auto mobil, dotat complet, cu aparatura și instrumentele necesare, cu rafturi auto Ford care ajută enorm la eficientizarea activității, dar și cu toate avizele și aprobările oficiale, este afacerea pe care ar trebui să pornețti cât mai curând posibil. 

Iată care sunt cele mai importante avantaje de care te vei bucura: 

Poți lucra oriunde

Cele mai citite articole

Acest avantaj este comun, atât pentru tine cât și pentru clienți, deoarece locația poate fi stabilită de comun acord. Tot ce vei avea nevoie, pe lângă atelierul auto mobil dotat, este un spațiu sigur, cu o suprafață plană, pe care să poți lucra. Clienții tăi își pot onora responsabilitățile de la muncă ori se pot odihni acasă, în timp ce tu efectuezi reparațiile. 

Programări rapide

Cu ajutorul comunicării online și a unei aplicații de programări, poți stabili rapid împreună cu clienții tăi care este ziua și ora potrivită la care le poți oferi serviciile mobile de service auto. Indiferent dacă veți avea comunicare la telefon, online sau pe email, clienții tăi pot primi cea mai bună consiliere din partea ta, încă dinainte de te apuca să repari mașina. 

Transparență totală în timpul reparațiilor

Clienții tăi pot fi de față atunci când lucrezi la mașina lor, iar asta le va oferi o siguranță referitor la calitatea serviciilor pe care le oferi. În mod normal, atunci când duc mașina la un service auto clasic, o lasă acolo și o ridică de-abia când reparațiile sunt gata. În cazul unui atelier auto mobil, ei pot fi în permanență alături de tine (chiar dacă la o distanță sigură), îți pot pune întrebări și pot face recomandări referitor la soluțiile pe care și le doresc pentru mașina lor. 

Productivitate crescută

Atunci când mergi la un client, ai toată disponibilitatea pentru a termina rapid, deoarece următoarea programare te așteaptă să ajungi în locație. Lucrând la o singură mașină o dată, vei putea estima cu destulă exactitate cât va dura reparația, iar clientul va aprecia la rândul lui faptul că nu trebuie să aștepte după alți clienți sau să rămână fără mașină pentru cel puțin câteva zile. 

Prețuri accesibile

Deoarece un atelier mecanic mobil necesită o investiție mai mică decât unul clasic, prețurile pe care le vei oferi clienților pot fi puțin mai mici. Automat, asta va însemna un număr mai mare de comenzi și o creștere a încasărilor. 

Un atelier auto mobil este următorul pas pentru oricine are cunoștințele necesare, este pasionat de mecanică și dorește să devină antreprenor. Pe lângă construirea unei baze de date de clienți fideli care nu vor mai renunța niciodată la serviciile tale, te vei bucura de controlul total al timpului tău, îmbinând cu succes atât momentele libere cât și momentele alături de familie. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Primii pasi in pictura. 5 idei pe care sa le incerci

Articolul Urmator

De ce sunt necesare tăvițele pentru portbagaj

Cele mai populare