gedave

Camere spion – Cum să le alegi

Camerele spion devin din ce în ce mai mult un mijloc preferat de supraveghere sub acoperire a diferitelor evenimente și pentru a fi utilizate în orice loc, pentru a spori securitatea sau a monitoriza anumite acțiuni. Sunt foarte eficiente în aceste roluri, deoarece sunt extrem de mici și invizibile pentru ceilalți. În funcție de aplicație și de condițiile de funcționare, criteriile de alegere de camere spion diferă.

În ce cazuri este necesară utilizarea camerelor spion?

Dispozitivele miniaturale sunt adecvate pentru utilizare în cazuri precum supravegherea sub acoperire a angajaților, pentru a vedea dacă își fac treaba conștiincios, pentru a supraveghea bona copiilor sau pentru a supraveghea angajaţii de acasă și dacă își îndeplinesc sarcinile. Destul de des sunt folosite chiar pentru a urmări infidelitatea, pentru a asculta conversații etc. Aceste produse sunt extrem de eficiente pentru scopul lor, deoarece sunt foarte mici, discrete și silențioase. Care sunt cele mai importante criterii pentru ca o astfel de tehnică să fie eficientă? 

Camere spion – Criterii  importante de alegere

Camerele spion sunt foarte diferite – atât ca aspect, cât și prin design și funcționalitate. Înainte de a decide exact ce ai nevoie, trebuie să iei în considerare 4 mega puncte importante, și anume:

Cele mai citite articole

Alimentare : Există două moduri de alimentare. Unul este să folosești un dispozitiv cu o baterie reîncărcabilă încorporată, care durează între 30 de minute și până la aproximativ 24 de ore de înregistrare. Dacă dorești monitorizare continuă, atunci este recomandabil să conectezi dispozitivul la rețea. Aceasta elimină necesitatea reîncărcării bateriilor. În funcție de tipul de sursă de alimentare pe care o alegi, aspectul dispozitivului este, de asemenea, important. 

Senzor de mișcare : Această caracteristică specifică este esențială atunci când se utilizează o astfel de tehnică. Camera spion este dotată cu o parte specială sensibilă la mișcare, care activează dispozitivul imediat ce o persoană se află în raza de acțiune. Cu acest tip de dispozitiv vei economisi ore petrecute răsfoind fișiere goale. În plus, dispozitivele de sine stătătoare vor asigura o operare pe termen lung cu o singură încărcare.

Capacitate de memorie: Majoritatea dispozitivelor funcționează cu un card de memorie extern, facilitând astfel procesul de transfer de fișiere. Există modele de camere spion cu memorie încorporată, care sunt concepute pentru a rezista cel puțin câteva cicluri de înregistrări. 

Posibilitate de control de la distanță: Sunt utilizate telecomanda și monitorizarea în timp real. În prima opțiune, poți plasa camera spion în prealabil, într-o locație selectată,  utilizând telecomanda pentru a porni procesul de înregistrare video. Cu monitorizarea în timp real, ai ocazia să monitorizezi pe telefon tot ce se întâmplă în fața obiectivului camerei ascunse. Avantajul acestui tip de echipament este lipsa unei limite de distanță, ceea ce îți va permite să vezi de la orice distanță ceea ce se întâmplă în perimetrul vizat.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Secretele alimentației copilului: Cum îi înțelegi reacțiile la noile alimente

Articolul Urmator

Frezia – minunatele flori misterioase

Cele mai populare