gedave

Care sunt cele mai bune materiale pentru jucăriile sexuale?

Așa cum ai grijă ce mănânci și ce produse folosești pentru întreținere corporală, trebuie să acorzi atenție și obiectelor pe care le utilizezi ca să-ți condimentezi viața intimă. Poți să alegi dintr-o largă varietate de jucării sexuale, deci este necesar să știi cum să le deosebești pe cele sigure, de calitate, față de cele realizate din materiale periculoase, care pot să-ți pună în pericol sănătatea.

Îți prezentăm în continuare câteva detalii utile ca să știi ce să alegi la următoarea vizită la sexshhop sau la shopping online pe site-urile pentru adulți.

Nu cumpăra jucării sexuale realizate din materialele toxice 

Nu-i de glumă, este vorba despre obiecte pe care le utilizezi în zonele intime, iar riscul de infecții, alergii și alte afecțiuni serioase ale aparatului reproducător nu trebuie neglijat. Chiar dacă prețul este atractiv, nu cumpăra articole realizate din materiale ce conțin substanțe toxice precum ftalații (substanțe chimice folosite pentru tratarea materialelor plastice,  ca să le crească transparența, flexibilitatea și durabilitatea). 

Cele mai comune texturi pe care trebuie să le eviți sunt cauciuc, PVC, jelly, vinil, elastomer cu textură de piele umană (numit și cyberskin), sticlă colorată ce poate să conțină plumb sau alte metale grele cu grad înalt de toxicitate.

Chiar dacă etichetele te asigură că nu-i nimic periculos, atunci când vezi pe raft obiecte din cauciuc poros renunță la achiziționarea lor, pentru că riști să intri în contact cu bacterii periculoase, chiar cancerigene.

Expunerea la materiale toxice poate duce la iritații în zonele intime, erupții cutanate, arsuri, reacții alergice severe, infecții bacteriene și chiar dereglări ale sistemului endocrin.

Alege jucării sexuale realizate din materiale non-toxice

Cele mai citite articole

Ca să te bucuri de o viață intimă variată și plină de adrenalină, dar lipsită de riscuri și complicații, alege jucării sexuale realizate din materiale non-toxice: PVC fără ftalați, cauciuc termoplastic (TPR).

Sterilizează jucăriile după fiecare utilizare, ca să le cureți de fluide vaginale, lubrifianți și alte particule de praf și murdărie care se pot depune pe suprafața lor. Dacă ai sensibilități ale aparatului urinar sau simți jenă în zona intimă, folosește și prezervativul împreună cu jucăriile sexuale de tip vibrator, dilso, sau alte modele.

Atunci când folosești dopuri anale este obligatorie curățarea și sterilizarea lor, pentru îndepărtarea particulelor de materie fecală. Aceste detalii sunt foarte importante pentru sănătatea ta și trebuie să le respecți ca să te poți delecta pe deplin cu plăcerile pe care ți le oferă gama de jucării sexuale preferate.

Optează pentru jucării sexuale din materiale sigure pentru corp

Lipsa substanțelor toxice și curățarea periodică sunt condiții de bază, dar nu sunt suficiente pentru utilizarea corectă a gamei de jucării sexuale pe care o ai la dispoziție.

Aceste obiecte trebuie să fie și sigure pentru corpul tău. Caracteristicile body safe se referă la utilizarea jucăriilor erotice într-un mod care să nu-ți pună în pericol integritatea corporală și să nu provoace dureri din cauza proiectării defectuoase sau a combinării unor materiale neconforme.

Alege jucării sexuale realizate din silicon pur, oțel inoxidabil, aluminiu, titan anodizat, sticlă silicată calcosodică sau borosilicată, ceramică glazurată, piatră naturală sau lemn finisat, fără porozități.
Achiziționează obiecte de calitate de pe site-uri de specialitate, precum 50shades.ro și respectă condițiile de utilizare, ca să te bucuri de jucării sexuale performante, care-ți vor aduce mereu aceeași plăcere, te vor relaxa și-ți vor transforma viața intimă într-o aventură senzuală alături de persoana iubită.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Angajeaza-te ca model de videochat la Studio DeLuxe si visurile tale vor deveni realitate!

Articolul Urmator

Care este diferența dintre recondiționarea și restaurarea auto

Cele mai populare