gedave

Carti de germana pentru copii – Booklandia

In sistemul educational, studiul limbii materne si al literaturii este combinat cu carti de germana pentru copii. Scopul achizitiei cartilor de germana pentru copii, este sa le insufle copiilor dragostea pentru limba germana. Cartile groase de carton sunt foarte puternice, iar mainile mici si tenace nu vor putea sa le sfasie in incercarile nenumarate si fara niciun rost de a le rupe. Imaginile sunt foarte colorate, simple si proiectate pentru categoria de varsta incepand cu cateva luni. Copiii la aceasta varsta nu se vor desparti de astfel de carti. Le va placea sa le priveasca, intorcand pagini dupa pagini, iar paginile sunt netede si placute la atingere. Pe fiecare pagina, este desenat si scris, iar copilul incepe sa rada cu bucurie imediat ce vede imagini familiare. Inscriptiile in cartile pentru cei mici sunt cu litere mari, pentru a le  veni la indemana atunci cand invata sa citeasca.

Carti de germana pentru copii de la Booklandia

Cartile de germana de la Booklandia in sine, sunt foarte durabile, si, indiferent de modificarile care le-au fost aduse, arata in continuare tolerante in comparatie cu alte carti de acasa. Rezumand pe scurt, cartea ar trebui sa fie achizitionata de oricine intentioneaza sa traiasca, sa calatoreasca sau sa obtina o educatie in limba germana. Citirea cartilor este nu numai placuta, ci si utila pentru adulti si copii. Mai ales pentru ei.  

Cele mai citite articole

Principalele beneficii ale cartilor de germana pentru copii

Cititul este un mod eficient si minunat de a-ti imbogati vocabularul. Copiii care citesc carti cunosc multe alte cuvinte, ceea ce ii ajuta la o mai buna intelegere a lumii din continutul cartii. Mai mult, atat limba materna, cat si cea straina folosesc cuvinte si expresii mult mai multe si mai variate, constructii gramaticale mai complexe decat limba vorbita. Toate acestea contribuie nu numai la imbogatirea vocabularului, ci si la dezvoltarea abilitatilor de scriere si comunicare in germana. Copiii invata sa comunice in primul rand, urmarindu-i pe altii din jurul lor. Cand copiii citesc o carte, acestia acorda atentie modului in care vorbesc personajele, cum se adreseaza reciproc si cum se exprima. Toate acestea ii ajuta sa invete si sa acumuleze cunostinte in limba germana.

Pe langa beneficiile pur practice ale lecturii, cum ar fi imbogatirea vocabularului, exista si beneficii emotionale. Copiii care au un vocabular bogat, se pot exprima mai clar si isi exprima sentimentele, mai degraba decat sa reactioneze acut sau excesiv emotional atunci cand sunt suparati sau nervosi. Graficele din diversele carti creeaza o dorinta a copilului de a vorbi cu parintii sau cu un alt adult despre problemele personale, relatiile dintre oameni, ceea ce este, de asemenea, un mare avantaj, deoarece de multe ori copilul se inchide in el sau se deprima pentru ceva care il ingrijoreaza sau il supara.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Tips&tricks: descopera cum sa alegi cele mai bune spatii de inchiriat in Bucuresti!

Articolul Urmator

Care sunt avantajele de care ai parte cand urmezi terapie de cuplu?

Cele mai populare