gedave

Cauti suruburi cu intrebuintari multiple? Consulta oferta utilul.ro!

Pe cat de simple sunt, pe atat de utile si indispensabile – suruburile – aceste mici tije cilindrice filetante, care nu lipsesc din trusa de scule a unui profesionist, dar nici din casa persoanelor obisnuite.

Suruburile sunt folosite in multiple aplicatii, pentru a uni doua suprafete, putand fi utilizate cu aproape orice tip de material. Spre deosebire de cuie, suruburile pot fi desfacute cu usurinta si reutilizate. Majoritatea suruburilor sunt facute din otel, aliaj de cupru si zinc sau aluminiu. Exista, insa, suruburi facute chiar si din plastic, care se folosesc pentru intrebuintari speciale.

Alegerea suruburilor  in functie de material

Primul aspect care trebuie luat in considerare la alegerea suruburilor potrivite este tipul de material cu care vor fi folosite. In magazinele de specialitate exista suruburi speciale pentru lemn sau pal, pentru suprafete metalice, suruburi care pot fi introduse in perete sau suruburi speciale pentru pereti si tavane din gips carton.

Suruburile pentru suprafete metalice sunt, de obicei, spiralate pe toata lungimea, fara intreruperi. Suruburile pentru suprafete din rigips pot fi identificate foarte usor, fiind usor curbate in apropiere de capat. In ceea ce priveste suruburile pentru lemn, acestea au o suprafata mai aspra, iar intre spirale exista mai mult spatiu.  

In oferta utilul.ro exista toate aceste tipuri de suruburi, iar clientii magazinului online le pot identifica foarte usor, datorita optiunilor de sortare pe care le gasesc pe site. Asadar, chiar si cei care nu au experienta in domeniu isi pot achizitiona cu usurinta tipul de suruburi de care au nevoie.

Suruburi din oferta utilul.ro

Oferta utilul.ro include o gama larga de suruburi, organizata in trei mari categorii.

Suruburi pentru constructii

Cele mai citite articole

In acesta categorie se pot gasi suruburi pentru gips carton, suruburi pentru pal, suruburi pentru pal sau lemn sau suruburi pentru montajul usilor si ferestrelor. Toate acestea sunt disponibile in diferite dimensiuni si forme ale capului.

Suruburi pentru metal sau tabla

In aceasta categorie se afla suruburi pentru tabla autoforante si suruburi pentru tabla autofiletante. Si acestea sunt disponibile in diverse forme ale capului, in diferite culori si dimensiuni. Astfel, clientii pot achizitiona cu usurinta suruburile de care au nevoie pentru proiectul de care se vor ocupa.

Suruburi metrice, piulite si saibe

In acesta categorie se afla tije filetate si prezoane, suruburi cu filet metric, saibe plate si piulite, toate avand dimensiuni si forme diferite, pentru a acoperi nevoile cumparatorilor.

Cum te ajuta Utilul.ro?

Magazinele online au facut ca achizitia unor sisteme de asamblare de foarte buna calitate sa fie foarte simpla, fara a pierde timpul prin magazinele fizice, cautand prin raioane modelul potrivit de suruburi.

Utilul.ro ofera o varietate de tipuri de suruburi. In plus, acestea sunt organizate in functie de intrebuintare, cumparatorilor fiindu-le tuturor clientilor pentru a putea gasi suruburile potrivite simplu si rapid.

Un alt avantaj pe care il au clientii magazinului online este faptul ca utilul.ro asigura livrare in toata tara in cel mai scurt timp posibil pentru produsele comandate.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cerceii din aur roz. Ti-au trezit interesul si nu stii cum sa ii alegi?

Articolul Urmator

Top 10 idei de cadouri cu care nu vei da gres, indiferent de ocazie

Cele mai populare