gedave

Cerceii din aur roz. Ti-au trezit interesul si nu stii cum sa ii alegi?

Aurul roz este din ce in ce mai popular, datorita nuantei feminine si elegante. Ti-a trezit interesul de ceva timp, dar inca te invarti in jurul bijuteriilor fara sa stii ce si cum sa alegi? Daca nu ti-ai cumparat pana acum nicio bijuterie in aceasta nuanta, noi iti recomandam sa incepi cu cerceii din aur roz. Daca mai ai si altele, atunci citeste recomandarile noastre pentru alegeri inspirate. 

Cercei aur roz:

  1. De ce sa fie prima bijuterie in aceasta nuanta de aur?
  2. Cum alegi cerceii de dama din aur roz?
  3. Cum intretii cerceii din aur roz?
  1. De ce sa fie cerceii prima bijuterie in aceasta nuanta de aur?

Nuanta de aur roz este foarte apropiata de nuanta naturala a lobului urechii, asa ca o pereche de cercei din aur roz ar merge la fix ca prima bijuterie. Nu trebuie sa o potrivesti in set cu alte bijuterii si cu siguranta, nu cu inelele. Tendinta din ultima vreme este aceea de a combina nuantele, bineinteles intr-un mix & match care sa aiba o logica. Aurul roz se combina cel mai bine cu aurul alb, neutru prin definitie. Asa ca, daca ai deja bijuterii din aur alb, atunci le poti asorta fara griji cu noii tai cercei din aur roz?. 

  1. Cum alegi cerceii de dama din aur roz?

Prima decizie pe care sa o iei este cea legata de sistemul de prindere. Daca esti o femeie activa si vrei sa porti cerceii zi de zi, atunci iti recomandam sa alegi o pereche de cercei din aur roz 14K pe lobul urechii. Gasesti in magazinul online IONA o serie de modele noi, cercei frumosi cu design modern, care vor deveni rapid preferatii tai. 

Daca iti doresti o pereche de cercei eleganti, pe care sa ii porti la petrecerile care vor veni, atunci iti recomandam sa alegi cerceii lungi din aur roz 14K. 

Cele mai citite articole

A doua decizie este legata de design: alege cercei cu simboluri moderne, care “sa iti spuna ceva”. De aceea iti recomandam cerceii din aur roz de la IONA cu design atragator si simboluri contemporane.

A treia decizie este legata de buget: aurul roz se combina perfect cu diamantele negre si cu alte pietrele pretioase naturale, spre exemplu cu safire. Daca vrei sa investesti intr-o pereche de cercei deosebiti, atunci alege cercei din aur roz cu pietre pretioase. Contrastul este WOW!

  1. Cum intretii cerceii din aur roz?

Ca in cazul oricarei bijuterii din aur, este recomandat sa iti depozitezi noii cercei separat de alte bijuterii. Se pot zgaria sau pata daca ii pui langa alte bijuterii din argint sau din metale comune. Sigur ca, spre deosebire de metalele comune, aurul se curata usor. Dar este de preferat sa eviti aceste situatii. 

La un interval de 6-8 luni este recomandat sa-ti dai jos cerceii din aur roz si sa ii cureti usor cu apa calda si sapun. In timp, pe partea interioara a lobului urechii apar depuneri cauzate de secretiile naturale ale organismului. Ca sa iti protejezi cerceii, curata-i periodic, insa fara sa folosesti substante chimice sau periute aspre. Doar cu apa calda si sapun. Dupa care ii lasi sa se usuce pe un prosop curat, din bumbac. 

Speram sa te ajute informatiile furnizate. Suntem aici oricand ai nevoie de noi! #makegoldcoolagain #iona #iona_jewelry 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Campaniile de promovare pe Facebook şi avantajele lor

Articolul Urmator

Cauti suruburi cu intrebuintari multiple? Consulta oferta utilul.ro!

Cele mai populare