gedave

Ce este un card de cumpărături și cum îl folosești

Vrei să-ți gestionezi mai bine bugetul, așa că ești în căutarea unor instrumente financiare pentru planificarea și administrarea eficientă a cheltuielilor. Îți prezentăm în continuare astfel de soluții, și anume cardurile de cumpărături. Află care sunt caracteristicile acestor carduri de credit și cum să le folosești în mod avantajos pentru tine și familia ta.

Ce este un card de cumpărături

Un  card de cumpărături este un card cu limită de credit calculată în funcție de venitul tău, așa cum apare înregistrat la autoritățile de administrare fiscală. Dacă te încadrezi în condițiile cerute, banca emitentă îți va elibera un card de cumpărături, pe care poți să-l folosești ca să achiziționezi produse și servicii în rate.

Astfel ai un card dedicat investițiilor personale și de familie, pe termen scurt și mediu. Poate fi un card emis de banca la care ai și celelalte carduri de credit și de debit, sau un card de la o bancă diferită, care te-a convins cu avantajele utilizării acestei modalități de plată.

Ce avantaje ai dacă folosești carduri de cumpărături

Majoritatea băncilor au în ofertă asemenea instrumente financiare și pun la dispoziția posesorilor de carduri de cumpărături o rețea extinsă de magazine, unde este posibilă plata eșalonată, atât online, cât și offline, prin vizitarea locațiilor respective și achiziționarea direct de pe raft a produselor.

Poți să cumperi în rate fără dobândă produse și servicii din cele mai diverse domenii: electronice, electrocasnice, IT&C, materiale de construcții,  mobilă, decorațiuni și accesorii, magazine alimentare, restaurante, cafenele, baruri, modă, cosmetice, saloane de frumusețe, bijuterii, ceasuri, turism, sport, service și accesorii auto-moto, servicii de sănătate, cultură și educație, consultanță. 

Astfel ai posibilitatea să cumperi lucrurile de care ai nevoie fără să te îndatorezi și fără să cheltuiești bani în plus. Cele mai bune carduri de cumpărături sunt cele care îți oferă posibilitatea să faci plăți în rate fără dobândă, atât în țară, cât și în străinătate. 

Cele mai citite articole

Beneficiezi de dobândă zero* dacă achiți lunar suma totala de plată, conform eșalonării agreate cu banca. Alege carduri de cumpărături cu opțiunea cash in, ca să alimentezi contul de card direct de la ATM.

Când plătești cu cardul de cumpăruri, acumulezi un bonus pentru fiecare tranzacție efectuată. Utilizezi bonusul pentru achiziții ulterioare și obții în condiții mai avantajoase produsele pe care ți le dorești.

 Cum să folosești cardul de cumpărături 

Poți să folosești cardul de cumpărături direct la comercianții parteneri sau să faci shopping online, decizia este la tine. Sunt bănci precum Credit Europe Bank, de unde poți achiziționa un card de cumpărături CardAvantaj, cu multiple modalități de plată: aplicație dedicată, aplicații generale (Apple Play, Google Play), sticker și brățară contactless. Astfel efectuezi plăți rapide, sigure și confortabile, pe baza celor mai noi tehnologii online. 

Beneficiezi de avantajele utilizării cardului de cumpărături la bancomate, la POS-uri sau la validarea coșului de cumpărături online și lansarea comenzii.

Alege să faci cumpărturi în mod inteligent și rapid, cu ajutorul unor carduri de cumpărături avantajoase, pe care să le poți utiliza atât în România, cât și în străinătate.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Ce trebuie sa stii inainte de tratamentul ortodontic: Sfaturi practice

Articolul Urmator

3 facilitati oferite de azilele de batrani premium

Cele mai populare