gedave

Ce lenjerie de pat să aleg?

Ce lenjerie de pat să aleg?

Calitatea somnului este determinată nu numai de o saltea, pătură sau o pernă selectate corect, ci și de un set de așternuturi bune. Compoziția și croiala fețelor de pernă, a cearșafurilor și a pilotelor afectează direct senzațiile tactile care asigură nivelul dorit de confort și relaxare.

Prin urmare, întrebarea referitoare la cum să alegeți niște lenjerii de pat cu cearșaf este importantă pentru toți aceia cărora le pasă de sănătatea lor, conferită inclusiv și de un somn de calitate.

Lista condițiilor prealabile pentru un somn confortabil include huse de plapumă, cearșafuri și fețe de pernă. Aceste piese de lenjerie de pat rămân în contact cu pielea pe tot parcursul odihnei nopții, ceea ce ne face să acordăm o atenție maximă calității lor. Deci, ce așternut este cel mai bun?

Lenjerie de pat de înaltă calitate: cum o depistezi?

O lenjerie de pat bună poate dura mai mult de un an. Cei care doresc să știe exact ce așternuturi au o calitate mai bună ar trebui să se bazeze pe mai multe criterii:

Producătorul. Cel mai simplu este ca să alegi un set de așternuturi de pat de la unui brand bine cunoscut, despre ale cărui produse se pot  găsi multe recenzii în rețea sau le-ați testat deja personal anterior.

Alege seturi complete. Un kit integral de lenjerie de pat oferă locului de dormit un aspect armonios și elimină bătaia de cap de a cumpăra separat cearșafuri sau fețe de pernă.

Mărimea lenjeriei de pat. Este cu certitudine elementul cheie în selecția kit-urilor de acest gen. Potrivirea exactă a fețelor de pernă, a cearșafurilor și a învelitoarei de vară sau iarnă la dimensiunea pernei, a saltelei și a pilotei îți va permite să îți echipezi patul în cel mai confortabil mod cu putință.

Cele mai citite articole

Materialul setului pentru pat. Compoziție, culori care nu ies la spălat, durabilitate, eliminarea necesității călcatului după spălare, asta trebui ca să recomande produsele de calitate.

Atunci când decid ce lenjerie de pat este mai bine să cumpere, mulți oameni sunt în continuare ghidați de preț. În unele cazuri, acest lucru este destul de rezonabil, dar dacă doriți să găsiți un set cu adevărat frumos și durabil, nu ar trebui să vânați prețurile cele mai mici: durata de viață, confortul și durabilitatea produselor scumpe justifică cel mai adesea cheltuiala inițială.

Tipuri de lenjerie de pat

Există lenjerii de pat din bumbac, lenjerii de pat fleece sau tot soiul de alte tipuri de materiale, dar ele sunt împărțite în mod convențional în grupuri, în funcție de compoziție, cost și scop.

  1. Lenjerii de pat premium

Lenjeria de pat din segmentul de lux este creată pentru acei cumpărători care sunt gata să cheltuiască suficient nu numai pentru a avea un somn confortabil, ci și pentru designul armonios al propriului dormitor. O astfel de lenjerie este cusută din țesături de mătase naturală, materiale din bumbac ecologic, jacquard realizat pe bază de materii prime naturale.

Adesea, aceste lenjerii de lux sunt decorate cu broderii realizate manual, dantele, iar culorile și modelele sunt atent selectate.

  1. Lenjerii de pat pentru bugete obișnuite

Reprezintă gama cea mai extinsă de lenjerii. Gama de țesături de aici este destul de impresionantă, de la satin la bumbac, într-o multitudine de culori și imprimeuri.

  1. Lenjerii pentru copii

Există cerințe speciale pentru așternuturile pentru copii. Ar trebui să fie realizat din materiale hipoalergenice, culori moi și calme, neiritante. În ceea ce privește țesătura, pentru copii policotonul și satinul sunt destul de populare.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Amenajarea unui bar acasă: 6 pași de urmat

Articolul Urmator

Videochatul de acasa vs videochatul din studio

Cele mai populare