gedave

Ce sunt sloturile progresive și cum funcționează

Unul dintre cele mai populare jocuri de noroc online sunt sloturile cu jackpot progresiv. Dar, te-ai întrebat vreodată ce este un jackpot progresiv sau cum găsești site-uri cu top cazinouri online?

Astăzi răspundem la cele mai frecvente întrebări ale jucătorilor, întrebări ca: ce sunt sloturile progresive, cum să câștigi la astfel de jocuri și cât de des plătesc sloturile progresive? În afară de asta, vom vedea care sunt șansele de a câștiga la un slot machine progresiv și ce lucruri trebuie avute în vedere.

Ce este un slot progresiv?

Un slot progresiv este un joc al cărui jackpot crește cu fiecare rundă efectuată de utilizatori, indiferent dacă a implicat o victorie sau nu. Practic, fiecare miză plasată de un jucător hrănește acest jackpot progresiv, de multe ori ajungându-se la sume foarte consistente.

Atunci când un joc este inițiat (fie că vorbim de un cazino online sau de unul terestru), slotului îi este atribuit un jackpot inițial care este ales aleatoriu (nu este zero). Din acel moment, cu fiecare jucător care învârte rolele, jackpotul crește „progresiv”, fiind alimentat cu câte un procent din fiecare pariu plasat de toți utilizatorii acelui slot.

Contorul pentru jackpotul progresiv

Un contor de jackpot progresiv este o caracteristică importantă afișată de fiecare slot din această categorie ce afișează dimensiunea jackpotului. Valoarea jackpotului crește cu fiecare joc de pe orice echipament conectat. Cazinoul stabilește suma cu care jackpotul avansează. Așadar, este important să fim cu ochii pe el pentru a vedea care sunt potențialele câștiguri!

Cum funcționează sloturile progresive?

Spre deosebire de sloturile obișnuite care au o sumă fixă, sloturile progresive au un jackpot care crește cu participarea fiecărui jucător. Fiecare monedă, într-un fel, alimentează jackpot-ul și, prin urmare, suma finală crește până la un anumit punct. În anumite privințe, sloturile progresive sunt similare jocurilor de loterie: premiile sunt uriașe, chiar dacă șansele de câștig sunt mai mici.

Cât de des se poate câștiga la sloturile progresive?  

Când vine vorba despre cum să câștigi la sloturi progresive răspunsul este simplu – nu există un sistem sau o strategie care să te ajute să câștigi un jackpot progresiv. Șansele de a câștiga jackpotul nu sunt cele mai mari, indiferent cât de mare a ajuns jackpotul. Cum se traduce acest lucru? Cu cât jackpotul crește, cu atât mai mulți utilizatori speră la câștigarea marelui premiu. Șansele deci se împart.

Cele mai citite articole

Totuși, în ciuda tuturor șanselor mici, de cele mai multe ori jackpoturile progresive sunt atât de mari încât merită așteptarea.

Cum să-ți mărești șansele de câștig

Indiferent dacă joci de ceva vreme sau abia ai intrat în lumea jocurilor de noroc, cu siguranță te-ai întrebat dacă există strategii care să te ajute să-ți sporești câștigurile, sau să micșorezi riscul de pierderi financiare.

Indiferent dacă optezi pentru sloturi cu jackpot progresiv sau pentru altă categorie de jocuri, este util să ai mereu în minte faptul că jocurile de noroc se bazează, așa cum spune și numele, pe noroc. Cu toate acestea, poți apela la anumite trucuri pentru a-ți spori șansele de câștig. Iată câteva idei bune de luat în considerare!

Crează-ți un buget și fii disciplinat

Jocurile de noroc sunt captivante, cresc nivelul de adrenalină, sunt atractive prin temele utilizate, ceea ce ne poate face să ne lăsăm vrăjiți și să omitem aspectele financiare.

Deoarece lucrurile pot scăpa de sub control destul de repede, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să-ți creezi un buget de joc. Fie că este săptămânal sau lunar, atâta timp cât rămâi rațional în acest sens, totul va fi bine.

Fă cele mai bune alegeri!

Asigură-te că rotirile tale se califică pentru șansa de a câștiga premiul maxim de fiecare dată când ești pe cale să joci un slot cu jackpot progresiv. Verificarea setării jocului este vitală, deoarece cerințele variază de la un joc la altul. În esență, dacă nu ești atent la acest lucru, ceea ce se poate întâmpla este să nimerești o combinație câștigătoare, dar să primești doar o parte din suma jackpot! Deci, fii atent, verifică regulile și tabelul de plăți al jocului, apoi decide care este cel mai bun lucru de făcut.

Cu cât contorul de jackpot crește, cu atât mai mulți oameni mizează, sperând să primească acel jackpot imens. Ei bine, pregătește-te să fii tu unul dintre acești oameni!

Învârtirea rolelor pe diferite tipuri de sloturi este întotdeauna extrem de distractivă, dar aproape nimic nu se compară din punct de vedere al câștigurilor cu jocurile progresive. La următoarea ta vizită într-un cazino (indiferent dacă acesta este terestru sau online), încearcă-ți norocul la această categorii de joc. Nu știi niciodată când îți surâde norocul!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cele mai importante avantaje ale unui credit nebancar

Articolul Urmator

7 modele de cămăși versatile pentru bărbați

Cele mai populare