gedave

Cele mai importante patru motive pentru care un implant dentar te va ajuta sa fii mai fericit

Cele mai importante patru motive pentru care un implant dentar te va ajuta sa fii mai fericit

Lipsa unuia sau a mai multor dinti poate genera frustrari si poate afecta viata unei persoane in moduri in care aceasta nu se asteapta. Chiar daca la prima vedere un dinte lipsa pare o problema minora, in realitate sunt mai multe aspecte care se schimba in viata unei persoane, iar raspunsul la aceasta problema este chiar implantul dentar.

Un implant dentar te ajuta sa pronunti cuvintele corect

In momentul in care un dinte lipseste sau atunci cand sunt mai multi dinti lipsa, vei vedea ca si pronuntia se schimba dramatic. Uneori sunetele ies suierat, alteori nu se mai aud deloc si cuvintele ajung sa nu mai fie corect pronuntate. 

Acest lucru afecteaza clar viata sociala pentru ca vei evita sa mai vorbesti in public, astfel incat oamenii sa nu te mai priveasca ciudat. Daca ai un job la care trebuie sa comunici cu publicul, poti ajunge la concluzia ca si cariera ta va fi afectata. Implantul dentar va inlocui dintele lipsa si se va comporta exact ca si dintele tau natural, facand pronuntia impecabila. 

Implantul dentar te ajuta sa mesteci corect

Cele mai citite articole

O alta problema cu dintii lipsa este masticatia. In momentul in care optezi pentru proteze care sa te ajute sa inlocuiesti dintii pe care nu ii mai ai, este foarte posibil sa nu mai poti mesteca la fel ca inainte. Este lesne de inteles de ce se intampla asta si de aceea, un implant dentar se va dovedi cea mai buna solutie pentru a remedia o astfel de problema. 

Cu ajutorul implantului poti iesi in oras, poti sa mananci orice in public si nu iti va mai fi rusine pentru ca eviti anumite alimente. In plus, nici dieta ta nu va avea de suferit si nu iti vei priva organismul de anumite substante importante.

Adaugand la toate acestea si partea estetica, vei rezolva cu siguranta mai multe probleme. Implanturile dentare sunt unele dintre cele mai bune solutii pentru a avea dinti care sa para naturali chiar si atunci cand nu sunt. Coronitele puse peste bonturile protetice vor fi in aceeasi culoare cu ceilalti dinti pentru un aspect unitar.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

3 Trenduri de care trebuie să ții cont dacă iți renovezi casa anul acesta

Articolul Urmator

Pavarea curtii cu marmura: 6 beneficii

Cele mai populare