gedave

Cu presele de balotat ai un volum al deseurilor redus chiar si cu 90%

Deseurile in cantitati prea mari sunt mereu o problema serioasa pentru firmele si companiile din mai toate sectoarele de activitate. E greu sa le depozitezi, sa le stochezi pana la ridicare, e si mai dificil sa tii sub control volumul lor.

Reducerea volumului deseurilor este o solutie pentru cei care isi doresc o eficientizare a costurilor si o reducere a spatiului ocupat de acestea intr-un timp foarte scurt. Dispozitivele moderne pentru deseuri, numite prese de balotat, reduc volumul acestora cu pana la 90%, te ajuta sa ai o colectare a deseurilor simplificata si sa reduci costurile afacerii.

Presele de balotat deseuri pot fi folosite in orice spatii, firmele care le comercializeaza ofera o gama diversificata de prese de balotat de diverse marimi, ele pot fi verticale sau orizontale, pot avea camere separate pentru toate tipurile de deseuri.

Cele mai citite articole

Accesoriile lor, carucioare pentru manipularea deseurilor, de pilda, sunt special concepute pentru fiecare model de prese, cantitatea de deseuri este redusa rapid la marimea unui europalet. Sistemele de ghidare pentru deseurile care au tendinta sa revina la forma intiala si cele de evacuare completa a balotilor asigura o balotare a deseurilor foarte usoara si usor de realizat.

Marele avantaj al preselor moderne de balotat tine de flexibilitatea lor in privinta utilizarii, pot fi folosite si in afaceri mari, in domeniul industriei, in domeniul hotelier, in comert, dar si in afaceri mici, acasa, in garaje, in spitale, in spatii de birouri mici. In 20 de secunde un balot este gata, asta inseamna ca o cantitate foarte mare deseuri este balotata in cateva minute.

Remedierea rapida a defectelor aparute, rezistenta mare la uzura si simplitatea operarii preselor le recomanda pentru orice operatiune de balotare in cazul deseurilor din toate categoriile. Firmele care le vand sunt pregatite sa ofere prese pentru balotari de cea mai buna calitate, cu garantie si preturi excelente, in asa fel incat deseurile sa nu mai reprezinte o problema pentru orice afacere.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Pompa submersibilă, utilă în orice gospodărie la curte

Articolul Urmator

Scoala cu educatie finlandeza, mai aproape de nevoile reale ale copiilor moderni

Cele mai populare