gedave

Cum să-ți faci bucătăria inima casei tale

Se spune adesea că bucătăria este inima casei, dar nu este întotdeauna așa. Uneori, spațiul bucătăriei pur și simplu nu pare să funcționeze în funcție de nevoile familiei care o folosește, ceea ce face ca acesta să fie un spațiu folosit doar pentru necesitate și nu pentru plăcere. Aici vom analiza modalitățile de a proiecta și planifica bucătăria, astfel încât să funcționeze pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră, transformând-o în spațiul primitor care ar trebui să fie.

Optați pentru un spațiu deschis și luminos

Nimic nu face ca o încăpere să pară mai primitoare și mai spațioasă decât multă lumină naturală – sau cel puțin o iluminare artificială bine plasată. Vopsirea unei bucătării în culori neutre va deschide spațiul și va reflecta orice lumină naturală care intră și va da impresia unui spațiu mai mare. Oglinzile plasate inteligent nu sunt doar o notă decorativă excelentă, ci și o modalitate excelentă de a da iluzia unui spațiu mai mare și mai luminos.

Făcând-o funcțională

Atunci când vă proiectați bucătăria, este important să lucrați alături de un designer calificat care poate realiza o machetă CAD a modului în care va arăta. Un designer vă va ajuta să vă asigurați că designul bucătăriei dvs. este atât elegant, cât și funcțional; dacă bucătăria dvs. nu este funcțională, veți fi reticent să o folosiți mai mult decât este necesar și veți fi mai puțin dispus să invitați oameni la cină. Bucătăria trebuie să fie un spațiu de lucru locuibil, care să arate primitor și în care să fie confortabil de lucrat.

Stabiliți o atmosferă/un ton primitor

Acest lucru ar putea suna un pic cam de poveste, dar vibrația bucătăriei dvs. este extrem de importantă. Doriți să alegeți o atmosferă sofisticată și elegantă sau o atmosferă rustică de bucătărie de țară? Stabilirea stilului și a tonului bucătăriei dvs. o va transforma din monotonă în primitoare. De asemenea, stabilirea unui ton face mult mai ușor să o stilizați și să o păstrați în concordanță cu restul casei dvs.

Inteligent cu depozitare

Cele mai citite articole

Păstrarea bucătăriei fără dezordine vă va face să doriți să petreceți mai mult timp în acest spațiu. Dacă vă luptați să păstrați lucrurile în ordine, vestea bună este că există câteva modalități excelente prin care vă puteți aranja bucătăria pentru a vă ajuta să o păstrați fără dezordine. Având un spațiu alocat pentru toate oalele, ustensilele și tacâmurile, vă va încuraja să le puneți deoparte de fiecare dată când ați terminat cu ele. Dacă sunteți un pasionat de cofetărie, mai ales acum că Bake Off a revenit pe televizoarele noastre, dacă aveți cutii de conserve, borcane de măsurare și ustensile de copt alocate la locul lor, nu numai că vă va inspira să coaceți mai mult în bucătărie, dar vă va încuraja să păstrați lucrurile în ordine după aceea.

Includeți un spațiu pentru socializare

Dacă vă puteți permite spațiul, este întotdeauna o idee excelentă să includeți o masă de luat masa sau un bar de mic dejun în bucătărie. Având o zonă în care prietenii și familia se pot așeza, îi va încuraja să se alăture unul altuia în timpul cinei și să pună la punct despre ziua respectivă. O masă de luat masa va face, de asemenea, mult mai ușor să primiți oaspeți și vă va face mult mai probabil să invitați oameni la o masă delicioasă gătită în casă. Chiar dacă aveți un spațiu limitat, există o mulțime de opțiuni excelente, cum ar fi mesele rabatabile, care facilitează distracția.

Distrează-ți prietenii și familia

A face un punct de vedere pentru a invita prietenii și familia la cină și băuturi vă va ajuta să vă transformați bucătăria în inima casei dvs. O masă gătită în casă vă umple casa de mirosuri delicioase care îi atrag atât pe copii, cât și pe adulți, făcând din bucătărie un loc în care oamenii aleg să se adune și să mai stea de vorbă. Așadar, ce mai așteptați? Pune-te pe gătit și invită-i pe cei dragi la tine.

Articol preluat de pe Cherryish

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

5 situații în care trebuie să consulți un medic oftalmolog fără întârziere

Articolul Urmator

Șapte tipuri de produse de care orice lash-artist are nevoie zilnic

Cele mai populare