gedave

Șapte tipuri de produse de care orice lash-artist are nevoie zilnic

O privire seducătoare este atuul oricărei femei, așa că majoritatea doamnelor și domnișoarelor apelează la diferite trucuri pentru a-și pune în valoare ochii. Produsele de make-up sunt deja o metodă clasică, însă, acum există și alte variante, cum ar fi aplicarea extensiilor de gene, care oferă un look natural. Acest serviciu este tot mai căutat, așa că orice lash artist ar trebui să aibă un kit complet pentru aplicarea extensiilor de gene, care ar trebui să cuprindă următoarele produse:

Demachiant special

Înainte de aplicarea extensiilor de gene este recomandată demachierea ochilor cu un produs demachiant pe bază de apă, deoarece produsele pe bază de ulei împiedică fixarea adezivului. Este important ca genele să fie bine curățate, pentru a fi îndepărtate urmele de sebum, machiaj și alte impurități. Totodată este indicată și folosirea unui primer care se aplică direct pe genele naturale, pentru ca adezivul să aibă o aderență mai bună.

Aplicatoare din mătase

Vei avea nevoie de aplicatoare din mătase pentru a pregăti generale naturale înainte de aplicarea extensiilor artificiale. Aceste aplicatoare seamănă cu bețișoarele de urechi, însă au o terminație pufoasă din mătase, care ajută la curățarea genelor înainte de realizarea oricărei proceduri.

Pensetă

Pentru a aplica extensiile de gene cât mai bine vei avea nevoie de o pensetă specială. Cu ajutorul unei astfel de pensete vei putea să separi genele naturale pentru a aplica mai ușor fiecare extensie cât mai aproape de pleoapă.

Plasturi de protecție

Înainte de aplica extensiile de gene ar fi indicat să folosești plasturi protectori pe genele inferioare. În acest fel vei evita ca genele superioare să se lipească de cele inferioare în momentul în care vei aplica extensiile. Ar fi ideal să alegi plasturi din colagen, care sunt mai potriviți pentru persoanele cu o sensibilitate ridicată. Însă, o altă opțiune ar putea fi benzile chirurgicale din hârtie sau plastic.

Un kit profesional pentru extensii de gene

Cele mai citite articole

Orice profesionist are nevoie de un kit de calitate pentru aplicarea extensiilor de gene. Iar un astfel de kit include în general o casetă specială cu gene, care variază în funcție de grosime și curbură. Un alt element esențial este adezivul pentru extensiile de gene. Pe piață există mai multe tipuri de adeziv, însă este important să îl alegi pe cel potrivit pentru tine. În funcție de experiența pe care o ai, dar și de ritmul tău de lucru poți alege un adeziv cu un timp de uscare mai rapid sau mai lent. Totodată, este important să discuți în prealabil cu clientele pentru a afla dacă acestea au anumite alergii, astfel încât să optezi pentru un adeziv conceput special pentru persoanele cu ochii sensibili.

Periuță pentru extensiile de gene

După aplicarea genelor va trebui să aștepți un sfert de oră pentru ca acestea să se fixeze cât mai bine, iar următorul pas va fi pieptănarea lor. Iar pentru această etapă vei avea nevoie de periuțe din silicon. După pieptănare, extensiile se vor așeza mult mai bine, iar în acest fel vei împiedica formarea anumitor goluri. 

Pentru fiecare clientă ar fi indicat să ai câte o astfel de periuță din silicon. De asemenea, le poți sfătui pe cliente să folosească și acasă o periuță pentru pieptănarea genelor, astfel încât să întrețină extensiile pentru o perioadă mai lungă de timp.

Fixativ pentru extensiile de gee

Fixativul are un rol esențial în protejarea extensiilor de gene, deoarece menține rezistența adezivului. Totodată, fixativul ține la distanță umezeală, praful, dar și alte produse de machiaj care pot deteriora calitatea extensiilor.

Așadar, acestea sunt produsele esențiale care nu ar trebui să lipsească din trusa unui lash-artist profesionist. Este important să investești în produse de calitate, astfel încât rezultatele să fie pe măsură, iar clientele să fie mulțumite de serviciile prestate. În acest fel îți vei putea fideliza mult mai ușor clientela.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cum să-ți faci bucătăria inima casei tale

Articolul Urmator

Leziuni dentare produse de o proteză dentară nouă

Cele mai populare