gedave

Cum se mai imbraca vedetele?

Cum se mai imbraca vedetele?

Vedetele fac ce fac si intra iarasi in vizorul creatorilor de moda, dar si in gura criticilor. Desi nu s-a sfarsit anul, criticii aproape ca au stabilit deja care sunt cele mai bine si cele mai prost imbracate vedete ale acestui an.

La capitolul cele mai prost imbracate pana acum, ne intalnim cu Rihanna, dar si cu Katy Perry. Se pare ca in lumina reflectoarelor sunt niste adevarate dive si stiu cum sa-si faca apariiile sclipitoare. Din pacate, atat Rihanna, cat si Katy, aplica aceleasi principii si in viata reala. Nu de putine ori au fost observate pe strada, la plaja sau in mall-uri purtand haine in culori stridente, sclipicioase sau aproape dezbracate. Pe langa stilul vestimentar usor rebel, ambele au mania de a-si schimba culoarea parului periodic, in nuante care mai de care mai evidente.

Cele mai citite articole

La capitolul bine imbracate nu am putut sa nu remarcam stilul proaspat pe care Kelly Osbourne l-a adoptat in viata ei. Acest stil classy, elegant , i se potriveste de minune, facand trecerea de la adolescenta rebela si obeza la femeia matura si interesata de aspectul ei fizic. Kelly a slabit vizibil destul de mult, si-a schimbat culoarea parului si ne place foarte mult acest nou look.

Adele este o adevarata aparitie si o prezenta scenica si in viata de zi cu zi. Desi nu se poate lauda cu un fizic de invidiat, de model, Adele este o femeie foarte frumoasa, care stie sa-si ascunda defectele cu ajutorul hainelor, dar si sa-si scoata in evidenta acele trasaturi care fac din ea o femeie adevarata, o femeie demna de admirat si invidiat.
La premiile Grammy de anul acesta, Adela a stralucit de-a dreptul in acea rochie neagra, lunga, superba, care i se potrivea de minune, mascand perfect micile imperfectiuni ale artistei.
Parul frumos coafat, unghiile argintii si cerceii de diamant au facut din Adele o adevarata diva. Si se pare ca tanara artista nu se lasa mai prejos nici cand nu este in lumina reflectoarelor.
Are intotdeauna grija sa-si aleaga hainele potrivite si nu iese niciodata nearanjata din casa.
Felicitari Adele!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Beneficiile zambetului

Articolul Urmator

Alege-ti hainele

Cele mai populare