gedave

Alege-ti hainele

Examineaza hainele inainte de a le cumpara.

   Inainte de a te hotari asupra unui articol aminteste-ti ca acesta a mai fost probat probabil de sute de ori. Asa ca te poti astepta ca articolul sa fie uzat chiar rupt in unele zone. Iar daca nu sunt uzate, trebuie sa fie cel putin intinse, altfel magazinul nu le-ar mai scoate la reduceri! Ai grija la cusatura si la margini, verifica daca totul este in ordine. Nu uita sa verifici daca nu cumva produsul pe care vrei sa il cumperi nu este decolorat. Da, stim ca magazinul se afla la reduceri si ca ar trebui sa ne asteptam la calitate de top dar nu trebuie sa uiti ca in aceasta perioada este practicata si neglijenta. Nu uita ca totusi platesti pentru produsul pe care il cumperi nu il primesti gratis!   

Testeaza hainele pe care doresti sa le cumperi inainte sa te indrepti catre casa de plata.

Niciodata sa nu iti cumperi hainele de fiecare zi inainte sa le testezi. Marimea si croiala sunt amanunte la fel de importante. Ce arata bine pe manechin nu este foarte probabil sa arate bine si pe corpul tau. Corpul tau este foarte diferit de cel al unui manechin de plastic asa ca inainte a le cumpara,treci si pe la cabina de proba si nu uita sa verifici marimea si croiala. Daca mergi la cumparaturi alaturi de copii tai, mai bine te reintorci intr-o alta zi(poate chiar urmatoarea) in care vei putea proba hainele. 

Cele mai citite articole

Sunt cu adevarat reduceri?

Nu stiu cum faci tu dar cred ca in majoritate toate femeile actioneaza la fel. Atunci cand vad vitrina unui magazin incarcata de anunturi in legatura cu reducerile, intra, se uita la anumit produs si daca le place tind sa nu se mai uite la pret. Ai grija totusi la pret pentru unele magazin chiar triseaza si spun ca pretul real al unui articol este 49 RON cand el este de fapt 35 RON. Suna foarte bine calculat, dar tu iti cumperi produse la reduceri sau nu?

Verifica si alte magazine de reduceri inainte de a te decide.

   Hoinareste prin mai multe magazine inainte de a te decide asupra unui anumit articol, iar daca nu gasesti intr-un alt magazin un produs similar celui pe care ti-l doresc, intoarce-te la magazinul anterior si cumpara ceea ce iti doresti!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cum se mai imbraca vedetele?

Articolul Urmator

Adevarul despre XXL

Cele mai populare