gedave

De ce sa alegi consumabilele de sudura Bohler?

De ce sa alegi consumabilele de sudura Bohler?

Gama de consumabile Bohler ofera garantia calitatii

Sudorii si cei care isi desfasoara activitatea in acest domeniu stiu ca nicio lucrare nu poate fi facuta fara aparate de sudura corespunzatoare si fara consumabile de sudura eficiente. Pentru o sudura impecabila, asadar, este intotdeauna nevoie de un aparat profesional si de consumabile, care au rolul de a reduce timpul alocat fiecarei lucrari si de a creste productivitatea.

Consumabilele de sudura de calitate sunt importante pentru realizarea lucrarilor fara pierderi de timp si cu resurse materiale putine.

Cea mai recunoscuta si apreciata gama de consumabile de sudura din domeniul industrial este Voestalpine Böhler Welding. Producatorul este un actor important in satisfacerea nevoilor clientilor la nivel mondial si a reusit de-a lungul timpului sa-si metina pozitia, conform valorilor promovate:

 • insuflarea increderii – increderea se castiga pe baza garantiei ca produsele oferite au o calitate superioara;
 • performanta in domeniu – pasiunea este una dintre conditiile de baza pentru a excela intr-un domeniu, iar Bohler ridica standardele constant;
 • orientarea continua spre nevoile clientului – clientul este centrul de interes si toate serviciile sunt duse la cel mai inalt nivel pentru a-l multumi.

Marca Bohler se caracterizeaza prin calitate si performanta, prin pachete unice, pliate pe cererile clientilor, dar si prin producerea de consumabile de sudura premium, adaptate permanent in functie de modificarile din domeniile industriale – toate acestea la un raport calitate-pret excelent.

Compania are un istoric de 100 ani in producerea inovativa de consumabile pentru sudura si este recunoscuta la nivel mondial ca lider. Avand la dispozitie un portofoliu extins de produse, clientii pot alege din gama extrem de variata de consumabile sudura Bohler.

Cele mai citite articole

Ce produse cuprinde gama Bohler

Nevoia permanenta a sincronizarii aparatelor de sudat, a consumabilelor de sudura si a tehnologiilor a determinat dezvoltarea unei game care sa raspunda tuturor cerintelor clientului. Din gama de consumabile pentru sudura marca Bohler fac parte peste 2000 de accesorii, care acopera toate categoriile de produse:

 • consumabile de sudura nealiate;
 • consumabile de sudura slab sau mediu aliate;
 • consumabile pentru sudura inoxului;
 • baghete pentru sudura;
 • sarma de sudura din aluminiu, fonta si inox;
 • consumabile pentru sudura aluminiului;
 • produse pentru reparatii si intretinere;
 • imprimari 3D;
 • echipamente de protectie personala.

Consumabile de sudura la pret excelent

Gama Bohler se caracterieaza, cu siguranta, prin varietatea produselor, dar si prin accesibilitatea preturilor, mai ales ca la o prima vedere s-ar crede ca asemenea preturi avantajoase ascund o marfa de o calitate slaba.

In pofida aparentelor, gama Bohler integreaza pachete consumabile de sudura simple, unice sau premium, adaptate in functie de cerintele pietei. De altfel, sunt usor de utilizat.

Realizand o medie generala a preturilor, se observa ca un pachet de electrozi de sudura Bohler Fox 7018 3.2 se gaseste la un pret extrem de scazut. Un alt exemplu ar fi reducerile de pret la pachetele de sarma Bohler SG 2 1.2.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

7 tipuri de încălțăminte pentru bărbați, în funcție de stil

Articolul Urmator

Cum alegi placa video pentru laptop sau PC? Iată detaliile de care să ții cont

Cele mai populare