gedave

De unde poți achiziționa cele mai frumoase inele din aur

Fiindcă ținuta ta poate fi scoasă din anonimat cu accesoriile potrivite, poți să pui accent pe bijuterii. Pe lângă lănțișoare, brățări și cercei, include în colecția de bijuterii inelele din aur, accesorii care nu se demodează niciodată.

Inelele din aur pot fi integrate în cele mai cool combinații, indiferent de ținuta pe care o alegi. Iată cum porți inelele din aur și de unde le poți achiziționa!

Site-uri și magazine

Din fericire, nu este dificil să găsești inelele din aur care îți plac. Dacă ai în minte modelele preferate și ți-ai setat un buget pentru achiziție, ai la dispoziție numeroase locuri din care să cumperi bijuterii din aur.

Poți alege magazinele fizice, unde ai ocazia să vezi inelele din aur și să le probezi, până când găsești modelul potrivit. Dacă nu ai timp să mergi în magazine pentru inele deosebite din aur, nu ezita să cauți magazinele online specializate. Găsești zeci de site-uri cu inele din aur, însă alege doar distribuitorii autorizați. Atunci când comanzi de pe site-uri, te bucuri și de avantaje: livrarea se realizează rapid și ai garanție la inelele pe care le comanzi.

Cele mai citite articole

Totuși, atunci când comanzi inelele de pe un site, asigură-te că acesta este de încredere. Astfel, merită să verifici dacă există date de contact și dacă ai posibilitatea de returnare a bijuteriilor, în caz că nu ți se potrivesc. Nu te teme, un magazin online de încredere va avea întotdeauna disponibilă o persoană specializată, care să ofere informații despre bijuterii și despre modul în care le alegi pe cele potrivite.

Inele din aur pe care merită să le ai

Pentru că există atâtea modele, probabil te întrebi ce inele din aur merită să adaugi în colecția de bijuterii. Iată care sunt cele mai potrivite:

  • Vrei să porți un inel pe degetul inelar? De regulă, purtarea inelului pe acest deget sugerează logodna sau căsătoria. Persoanele căsătorite pot să poarte și un inel simplu din aur, alături de verighetă sau de inelul de logodnă, pentru o combinație deosebită. Dacă nu ești căsătorită, poți opta pentru inelul preferat din aur, în funcție de dimensiune și de model.
  • Preferi să porți inelele din aur pe degetul mijlociu? Sunt potrivite atât modelele supradimensionate, cât și cele simple, sub forma unei benzi.
  • Inelele de aur se poartă și pe degetul mic, în modele la fel de simple.
  • Pe degetul arătător, poți să porți un inel din aur statement, pe care să nu-l mai combini cu alte bijuterii.

Inele din aur în combinații reușite

Inelele din aur pot fi purtate fie ca atare, fie în combinație cu alte bijuterii, la nivelul mâinilor. De exemplu, inelele din aur arată excelent alături de o brățară din aceeași colecție sau într-un model diferit. Îți plac seturile de bijuterii? Alege un set modern care să conțină inel, cercei, brățară sau colier.

De asemenea, trebuie să știi că inelele pe care le porți trebuie să se potrivească și cu ceasul de mână. Ceasurile argintii se potrivesc cu inelele din aur alb, în timp ce modelele aurii arată bine doar cu inelele din aur galben.

Bijuteriile din aur nu se demodează niciodată, așa că inelele sunt o investiție pe care nu o s-o regreți! Combină armonios bijuteriile din aur și pune accent pe accesorizarea mâinilor, care sunt întotdeauna în centrul atenției.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Pregătirea casei pentru oaspeți: 5 pași de urmat

Articolul Urmator

Motive pentru alegere echipamentului propriu de airsoft

Cele mai populare