gedave

Firmele de pompe funebre sunt de un real folos cand decesul survine la spital

De multe ori decesul unei persoane dragi poate avea loc la spital. Sunt foarte multe cazurile in care o afectiune ajunge sa se agraveze foarte tare, e nevoie de internare, medicii fac tot ce pot pentru pacient, dar pana la urma boala castiga lupta si decesul e iminent. Odata ce a fost constatat decesul de catre personalul calificat din spital trebui demarate toate procedurile si etapele pentru inhumare.

Familiile indurerate trec prin momente dificile imediat dupa ce a fost anuntat decesul persoanei dragi, asa ca s-ar putea sa nu fie in stare sa se ocupe de toate detaliile inmormantarii. Cel mai bine si mai simplu pentru familii ar fi sa lase totul in grija unei firme de pompe funebre cu experienta, cum e de pilda si FunerareGhica.ro, o firma care va organiza toata inmormantarea si va ajuta familia in toate momentele cheie ale ceremoniilor asociate.

Firma de pompe funebre pune la dispozitie pachete complete pentru decesul survenit la spital, sicriu complet echipat din gama medie, cu lenjerie matlasata, din saten, perna, orare mare si mic, panza de fata dantelata, capitonaj pentru capacul sicriului, manere si crucifix. In functie de buget si de preferinte firma de pompe funebre FunerareGhica.ro are in oferte sicrie din brad, fag sau plop, cu finisaje super lacuite, cruce din lemn, scrisa deja, dar si accesorii potrivite pentru orice pachet funerar.

Cele mai citite articole

Serviciile care sunt incluse in pachetele pentru spital sunt complete, de la asezarea decedatului in sicriu pana la transport pana la cimitir sau oriunde e nevoie. Costurile platite pentru pachetul funerar la spital includ si serviciile asociate slujbei de la biserica, se asigura prosoape, lumanari, batiste, pachete alimentare, certificat conformitate alimente, colaci inmormantare, vin si pahare, doliu, inconite, lumanari toiag, candele, sac oseminte, daca e cazul, tamaie, carbune, catui.

Coroanele care vor sta pe langa sicriu si vor fi lasate pe mormant vin tot de la firma de pompe funebre, sunt naturale, din garoafe si au 60 de fire. Pretul pentru toate serviciile si sicriu, cruce, accesorii e de 4050 ron, familia se incadreaza usor in ajutorul de inmormantare.

In acest fel stii din primul moment ce ai de facut, serviciile sunt disponibile non-stop, echipa firmei de pompe funebre se poate deplasa imediat ce se primeste telefonul din partea familiei pentru a stabili planul pentru inmormantare. Cu firmele de pompe funebre organizarea inmormantarilor este simpla, stii mereu ce ai de facut si reusesti sa termini la timp toate pregatirile. La nevoie serviciile pompelor funebre includ si repatrieri decedati, servicii de cosmetizare pentru decedati, acces la mijloace de transport speciale pentru situatii deosebite.

Ofertele variate si serviciile complete recomanda firmele de pompe funebre pentru situatiile in care decesul persoanelor dragi are loc la spital, preturile pachetelor funerare sunt pentru toate buzunarele si au incluse absolut toate cele necesare pentru toate etapele inmormantarilor.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

De ce femeile iubesc atat de mult gentile

Articolul Urmator

Ce haine ii cumperi bebelusului tau?

Cele mai populare