gedave

Grupul Carmistin începe procesul de conversie a terenurilor proprii către agricultura ecologică

Grupul Carmistin începe procesul de conversie a terenurilor proprii către agricultura ecologică

Grupul Carmistin a lansat pe piața din România un produs de top al gamei ecologice: ouăle bio La Provincia, într-un răspuns la cererea tot mai mare pentru produse ecologice și de înaltă calitate. Odată cu această lansare, Grupul Carmistin reafirmă angajamentul său pentru dezvoltarea unei agriculturi ecologice, oferind publicului larg alimente sănătoase, de înaltă calitate și produse responsabil.

Antreprenorul Iustin Paraschiv, președintele companiei, stă în spatele acestei strategii și și-a asumat misiunea de a contribui activ la dezvoltarea pieței agroalimentare românești încă de la înființarea companiei. Iustin Paraschiv este un om de afaceri care se remarcă prin gândirea sa inovatoare, fiind mereu preocupat de progresul și schimbarea în industria în care activează. El a demonstrat că este posibil să dezvolți o afacere profitabilă prin practici etice și responsabile, care să aducă beneficii nu doar companiei, ci și comunității și mediului înconjurător.

Astfel de direcții ar trebui să fie susținute și promovate în întreaga industrie alimentară, pentru a se putea garanta produse de cea mai bună calitate publicului larg. Agricultura ecologică devine una dintre prioritățile Carmistin! La Provincia, brandul renumit al Grupului Carmistin, a adus o noutate pe piața produselor bio prin lansarea gamei de ouă bio La Provincia, devenind al doilea produs bio din portofoliul brandului.

La Provincia este un brand de referință în industria agroalimentară din România, oferind consumatorilor un portofoliu diversificat de produse de înaltă calitate, gustoase și sănătoase. Oule bio La Provincia, produse de vârf de gamă, provin de la găini crescute în condiții optime, având acces în aer liber și hrană provenind exclusiv din agricultura ecologică. Ouăle bio La Provincia reprezintă un exemplu de aliment ecologic, care susține dezvoltarea agroalimentară responsabilă și durabilă.

Această lansare marchează o evoluție importantă în dezvoltarea gamei de produse bio a brandului La Provincia și consolidează poziția acestuia pe piața produselor sănătoase și sustenabile.

Iustin Paraschiv, omul de afaceri și președintele Carmistin, a declarat că această mișcare a companiei vine ca răspuns la creșterea cererii de produse bio din partea publicului larg. El a subliniat, de asemenea, importanța promovării unui stil de viață sănătos și responsabil față de mediul înconjurător. 

Cele mai citite articole

În acest sens, Grupul Carmistin a adoptat o strategie de dezvoltare axată pe alimentația cât mai sănătoasă și sustenabilă. O parte semnificativă a strategiei sale de producție responsabilă se concentrează pe agricultura ecologică. Grupul Carmistin a investit în mod considerabil în această direcție, având ca obiectiv asigurarea provenienței produselor sale din surse sigure și sustenabile. 

Concret, compania Carmistin desfășoară în prezent un proces complex de conversie a terenurilor agricole proprii, care garantează hrana fermelor La Provincia. „Am început procesul de conversie a terenurilor proprii către agricultura ecologică„, a anunțat Iustin Paraschiv, președintele Carmistin! Acest proces de conversie acoperă în prezent mai mult de 30% din totalul de 7.000 ha de teren agricol deținut de Grupul Carmistin. Odată cu această tranziție, compania urmărește să-și dezvolte producția de alimente sănătoase și sustenabile, răspunzând astfel nevoilor actuale ale consumatorilor.

Pe lângă conversia terenurilor agricole proprii la agricultura ecologică, Grupul Carmistin a luat o altă măsură importantă pentru asigurarea producției de alimente sănătoase și sustenabile. Aceasta constă în dezvoltarea abatoarelor certificate exclusiv pentru producția alimentară bio. Aceste abatoare sunt special concepute pentru a garanta proveniența sigură și sustenabilă a produselor din carne și pentru a oferi produse de calitate superioară.

La Provincia este singurul brand românesc care deține două abatoare certificate pentru producția alimentară bio. Alegerea atentă a materiilor prime, respectarea normelor europene de calitate și siguranță, precum și metodele inovatoare de producție demonstrează eforturile constante ale companiei de a oferi consumatorilor produse ecologice și sănătoase.

Iustin Paraschiv, președintele Grupului Carmistin, a subliniat importanța acestei strategii și a declarat că prioritizarea producției de alimente sănătoase și sustenabile este o responsabilitate asumată față de consumatorii companiei și față de mediul înconjurător. Omul de afaceri a adăugat că, prin aceste măsuri concrete, Grupul Carmistin dorește să fie un exemplu de companie responsabilă în industria alimentară și să educe piața cu privire la beneficiile consumului de alimente sănătoase și sustenabile.

Grupul Carmistin se implică activ în promovarea agriculturii ecologice și în asigurarea unei producții alimentare responsabile. Într-o societate în care consumatorii sunt tot mai interesați de produsele alimentare premium și bio, această strategie devine tot mai importantă și necesară. Prin producția și comercializarea produselor bio, La Provincia susține o dezvoltare agroalimentară durabilă și responsabilă în România, fiind un exemplu pentru întreaga industrie alimentară din țară.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Ușile personalizate – soluția ideală pentru orice locuință

Articolul Urmator

Cum se ramburseaza creditul: modalitati si pasi de urmat

Cele mai populare