gedave

Încă mai aștepți un motiv pentru care să alegi buchete de flori online și alte aranjamente florale? Îți oferim 5!

Încă mai aștepți un motiv pentru care să alegi buchete de flori online și alte aranjamente florale? Îți oferim 5!

Comenzile online sunt din ce în ce mai prezente în viețile noastre și nu putem decât să ne bucurăm. Putem comanda tot ce ne dorim într-un timp foarte scurt, iar în unele cazuri, produsele dorite ajung chiar și în câteva ore la noi. Un exemplu de produse pe care le poți comanda online fără emoții sunt florile. Știm că poate te gândești că nu este atât de simplu să cumperi buchete de flori online, însă îți prezentăm în continuare câteva motive pentru care să alegi o florărie online, în detrimentul uneia tradiționale. 

  1. Numeroase produse dintre care poți alege

Așa cum probabil știi deja, magazinele online oferă întotdeauna un număr mai mare de produse decât magazinele tradiționale. La fel se întâmplă și în cazul florăriilor online, așa că să nu te surprindă dacă observi zeci de buchete diferite dintre care poți alege și foarte multe categorii de aranjamente și flori pentru diferite evenimente. În plus, față de florăriile tradiționale, vei descoperi și flori exotice, flori deosebite, specifice florăriilor de lux, la prețuri excelente. Nu-i așa că sună tentant? 

2. Întotdeauna flori frumoase și proaspete

Buchetele și aranjamentele sunt pregătite astfel încât să fie cât mai proaspete în fiecare zi. Florăriile online se aprovizionează des, astfel încât nu vei primi niciodată flori ofilite sau flori care nu arată tocmai bine. Din contră, s-ar putea să primești chiar și flori cu boboci, ceea ce înseamnă că te vei bucura mai mult timp de acestea. 


3. Aranjamente și buchete elegante 

Cele mai citite articole

O florărie care își respectă clienții și care își dorește să le ofere ce este mai bun, va comercializa doar aranjamente și buchete realizate de către designeri florali iscusiți, din mâinile cărora vor ieși cele mai frumoase produse. Ambalajul contează destul de mult în acest caz, astfel încât buchetele sunt de regulă împachetate în hârtie specială, premium și decorate cu panglici satinate, iar aranjamentele în cutii sau vase ceramice de o frumusețe aparte. 

4. Livrare rapidă

Unul dintre cele mai mari avantaje ale comandării florilor online este livrarea rapidă. În cazul în care ai nevoie urgentă de flori, însă nu ai cum să te deplasezi până la cea mai apropiată florărie, tot ce trebuie să faci este să plasezi o comandă online. Spre exemplu, Maison d’Or oferă livrare rapidă și gratuită în maxim două ore de la plasarea comenzii în București și în cel mai scurt timp în țară. 

5. Mici surprize 

Tot la Maison d’Or, pe lângă florile propriu-zise, indiferent dacă alegi un buchet sau un aranjament (chiar și flori în cutii) vei primi și mici surprize de care cu siguranță te vei bucura. În primul rând, vei primi o felicitare pe care o poți personaliza după bunul plac. Apoi, fiecare produs va fi însoțit de instrucțiuni de întreținere, câteva rânduri despre aranjamentul sau buchetul comandat și în cazul florilor, un plic de hrană florală și un water-bag care să le țină proaspete până vor fi plasate într-o vază. 

Ce spui? Te-am convins să alegi buchete de flori online? 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Top 5 profesii bine plătite fără studii superioare

Articolul Urmator

Cum te ajută concret Dynamics 365 în activitatea firmei

Cele mai populare