gedave

Kruk Romania, ajutorul tau pentru plata datoriilor

Kruk Romania este o firma pe piata de gestionare a creantelor din Romania. Compania apartine grupului international KRUK, care este lider in domeniul gestionarii creantelor pe pietele din Polonia si Romania. 

Noua calitate, abordarea parteneriatului catre debitori si companii si intelegerea situatiei lor – acestea sunt principalele caracteristici pe care firma Kruk de pe site-ul Kruk Romania doreste sa le diferentieze de alte companii care opereaza in acest domeniu. Kruk Romania a introdus o strategie amiabila unica de recuperare a creantelor si datoriilor si ofera posibilitatea rambursarii creantelor sub forma de rate lunare, aducand astfel, o abordare prietenoasa la problema datoriei.


Pe langa creantele administrate de banci, companii de asigurari si alte institutii financiare, KRUK sustine, de asemenea, operatori de telefonie fixa ​​si telefonie mobila, operatori de posturi de televiziune, companii de energie si alte entitati ai caror debitori sunt clienti individuali si IMM-uri. 

Pe site-ul Kruk Romania vei vedea ca principalele activitati ale KRUK sunt achizitionarea de portofolii de creante in vrac, de exemplu de la banci si administrarea acestora deja pe cont propriu. Compania a fost fondata in 1998 in Wroclaw, Polonia. 

Curand, compania a devenit cel mai mare jucator de pe piata poloneza. In 2007, KRUK International a intrat pe piata romaneasca, unde a obtinut rapid o pozitie de lider. Din mai 2011, KRUK SA este listata la Bursa de Valori din Varsovia. Kruk Romania lucreaza in prezent pentru bancile de top si institutii financiare, precum si companii. 

Cele mai citite articole

In legatura cu criza economica, este tot mai dificil pentru romani sa indeplineasca si alte obligatii de plata. Astfel, exista o nevoie tot mai mare de servicii profesionale de gestionare a datoriilor. Externalizarea, permite creditorilor sa reduca semnificativ costurile operationale, crescand in acelasi timp eficacitatea recuperarii datoriei. In acelasi timp, debitorilor si firmelor li se poate oferi posibilitatea de a rezolva amiabil problema datoriei si de a rambursa platile intarziate, in rate lunare adaptate posibilitatilor bugetului. 

Colectarea datoriilor pe cale amiabila 

Strategia inovatoare a Kruk Romania este o noua abordare a colectarii datoriilor, in care Kruk actioneaza in calitate de consilier al debitorului, ajutandu-l sa gaseasca cea mai buna solutie, care va duce la rambursarea datoriei printr-un acord pe cale amiabila si sub forma de rate adaptate capacitatilor financiare ale debitorului.

Nimeni nu a folosit vreodata o strategie amiabila pe piata romaneasca si nu a educat o companie romaneasca in masura in care o face Kruk de mai multi ani in Romania si in alte tari din Europa Centrala, intelegand posibilitatilor debitorilor si apeland la o abordare umana normala. Toate metodele de abordare ale Kruk, pot fi vizualizare pe site-ul Kruk Romania.

Punctul forte al firmei de recuperare creante, il reprezinta anii multi de experienta si cunostintele unice, precum si faptul ca activitatile sale de gestionare a creantelor se bazeaza pe concluziile sondajelor de creanta sociala si a opiniilor debitorilor. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Sfaturi utile pentru colaborarea cu un band nunta

Articolul Urmator

De ce femeile iubesc atat de mult gentile

Cele mai populare