gedave

Motive pentru care pierzi la Texas Holdem

Motive pentru care pierzi la Texas Holdem

Când majoritatea jucătorilor de jocuri încearcă să-și dea seama cum să câștige atunci când joacă bani reali Texas Hold’em, se concentrează asupra a ceea ce trebuie să facă. Dar am constatat că, de cele mai multe ori, puteți obține rezultate mai bune, analizând ceea ce faceți greșit și eliminând aceste lucruri.

Despre acest articol este vorba. Am identificat șase lucruri care vă fac să pierdeți prea mulți bani când jucați Texas Hold’em. Unele dintre ele sunt greșeli pe care le faceți, iar altele sunt un lucru pe care trebuie să îl eliminați sau puteți încerca royal secrets slot cu varianta demo gratis.

Iată cele mai grave șase lucruri care îți costă bani atunci când joci Texas Hold’em.

1 – Ești îngrozitor la alegerea oportunităților

V-ați gândit vreodată la oportunitățile care vă stau la dispoziție atunci când doriți să jucați Texas Hold’em? Șansele sunt bune că nu te-ai uitat niciodată la Texas Hold’em în acest fel. De exemplu, ai ocazia să joci împotriva unor jucători grozavi de holdem sau jucători de holdem răi.

Care grup vă va oferi cea mai bună oportunitate de a obține profit? Grupul de jucători răi din Texas Hold’em îți va aduce mult mai mulți bani decât grupul de jucători grozavi. Deci, de ce joci împotriva unor jucători mai buni decât ai nevoie?

Trebuie să te pricepi la alegerea oportunităților potrivite dacă vrei să nu mai pierzi atunci când joci Texas Hold’em. Găsiți o masă care are o grămadă de jucători răi. Acest lucru vă va ajuta să câștigați fără a schimba nimic altceva în ceea ce privește abilitățile dvs.

De asemenea, trebuie să căutați alte oportunități, cum ar fi turneele care au un fond de premii garantat mai mare decât taxele de intrare, turneele cu rulare gratuită și situațiile de pârghie mare.

2 – Nu îți știi șansele

Nu știu de ce joacă cineva Texas Hold’em care nu înțelege cotele simple de poker, totuși mai mulți jucători nu par să înțeleagă deloc cotele decât jucătorii care le înțeleg.

Cotele de poker sunt simple dacă începeți cu elementele de bază. Pachetul are 52 de cărți și este configurat folosind o structură specifică. Știți deja că există patru costume și 13 cărți în fiecare costum. Ar trebui să cunoașteți ierarhia cărților, de la două până la as.

Din aceste fapte, puteți determina cote simple. Cotele următoarei cărți din pachet fiind o regină sunt patru din 52 sau 1 din 13. Cotele de a-ți completa culoarea cu patru pică pe râu sunt nouă din 46.


Odată ce ați învățat modul de bază în care cotele funcționează pe baza pachetului de cărți, puteți începe să le utilizați pentru aplicații de poker mai avansate. Când înveți cum să faci acest lucru, te ajută să elimini greșelile care te costă bani.

De asemenea, vă ajută să profitați de jucătorii Texas Hold’em care nu înțeleg cum funcționează șansele.

3 – Ești dependent de acțiune de poker

Îmi place să joc împotriva jucătorilor fără experiență din Texas Hold’em. Toți par a fi niște droguri de acțiune. Aceasta înseamnă că joacă prea multe mâini și rămân în mâini prea mult timp. Acest lucru îi costă bani și, dacă joc corect, pot profita cu ușurință de greșelile lor.

Fiecare jucător de la Texas Hold’em îi place să joace și să câștige. Și cu siguranță ne bucurăm cu toții de acțiune. Dar este costisitor să te agăți de acțiune și să uiți că scopul real al jocului este să câștigi. În multe cazuri, modalitatea de a câștiga este să joci mai puțin în loc de mai mult.

Identificați jucătorii Texas Hold’em care câștigă cei mai mulți bani și urmăriți câte mâini joacă. Câțiva jucători sunt capabili să pună o mulțime de mâini și să facă bine, dar majoritatea jucătorilor câștigători joacă mult mai puține mâini decât pliază.

Acest lucru ar putea părea o modalitate extrem de strânsă de a juca, dar dacă încerci, garantez că rezultatele tale se vor îmbunătăți.

Motivul pentru care rezultatele dvs. se vor îmbunătăți este că veți juca doar cele mai bune mâini.

Cele mai citite articole

4 – Ești un Bluffer

Bluffing-ul este o parte importantă a unui jucător câștigător al Texas Hold’em, dar aproape fiecare jucător folosește bluff-ul prea mult. Pentru ca blufarea să fie profitabilă, trebuie să scapi de ea de cele mai multe ori. Și singura modalitate de a scăpa de cacealma de cele mai multe ori este să o folosești numai în cele mai bune situații.

Dacă adversarii tăi nu cred că blufezi vreodată, ești în poziția corectă. Dacă oponenții tăi cred că blufezi tot timpul, ești într-o poziție proastă.

Puteți utiliza semi-bluff-uri des, dar trebuie să utilizați bluff-uri drepte rar. De fapt, când lucrez cu jucători care se luptă cu Texas Hold’em, unul dintre primele lucruri pe care le spun să le facă este să nu mai fac blufuri drepte timp de cel puțin o lună.

Majoritatea jucătorilor din Texas Hold’em pierd bani în general pe mâinile pe care le blufează. Și asta se întâmplă pur și simplu pentru că blufează prea des. Puteți rezolva cu ușurință această problemă eliminând bluff-ul din joc sau cel puțin limitându-l la un bluff pe sesiune de joc.

5 – Jucați deasupra bankroll-ului dvs.

O mare greșeală pe care o fac mulți jucători din Texas Hold’em este aceea de a nu recunoaște legătura dintre bankroll și câștig și pierdere. Deși dimensiunea nu vă influențează în mod direct abilitățile de joc, este totuși important să vă gestionați corect bankroll-ul cazinoului.


Celălalt lucru pe care trebuie să îl înțelegeți este că, indiferent cât de bun sunteți la jocul Hold’em, trebuie totuși să vă bazați pe procente pe termen lung pentru a realiza suma maximă a profitului. Doar pentru că faci cele mai bune jocuri, nu înseamnă că vei câștiga imediat.

Modul în care câștigi bani jucând Texas Hold’em este să faci piesele potrivite și să rămâi în joc suficient timp pentru ca aceste piese să plătească profituri. Uneori, acest lucru durează mult. Dar dacă poți rămâne în joc suficient de mult, jocurile potrivite vor fi întotdeauna profitabile.

De exemplu, dacă primești totul cu cea mai bună mână și ai șanse de 60% să câștigi, aceasta este o situație profitabilă. Dar s-ar putea să pierzi de două sau chiar de trei ori la rând. Încă veți câștiga de șase ori din 10 ori, dar s-ar putea să trebuiască să ajungeți în situație de 10 ori pentru a atinge cele șase victorii.

Acesta este motivul pentru care este atât de important să nu vă jucați bankroll.

6 – Nu înțelegeți valoarea așteptată

Vă voi oferi un secret pe care jucătorii de poker câștigători din Texas Hold’em îl știu și despre care majoritatea jucătorilor care pierd nu au habar. Jucătorii câștigători știu care este valoarea așteptată și o folosesc pentru aproape fiecare decizie pe care o iau la masă.

Valoarea așteptată este valoarea oricărei decizii în medie pe termen lung. Uneori, valoarea așteptată este pozitivă, iar alteori, este negativă.

Atunci când iei mai multe decizii care au așteptări pozitive decât negative, câștigi bani. Deci, treaba ta este să afli ce valoare așteptată este în Texas Hold’em și cum să o folosești.

Valoarea așteptată nu este prea complicată, dar nu este ceva ce puteți învăța în câteva paragrafe. Iată un exemplu de valoare așteptată pentru a începe.

Concluzie

Lista greșelilor pe care le fac jucătorii de poker Texas Hold’em este lungă, dar cele șase enumerate în acest articol sunt unele dintre cele mai grave. Dacă înveți cum să elimini și / sau să corectezi aceste șase greșeli, vei câștiga mai des.

Trebuie să înveți cum să alegi cele mai bune oportunități și fiți responsabili. Acest lucru este mai ușor decât ai putea crede, atâta timp cât știi ce să cauți.

De asemenea, trebuie să învățați cum să folosiți cotele atunci când jucați Texas Hold’em. Apoi, puteți afla cum să utilizați valoarea așteptată, iar pierderile dvs. vor începe să se transforme în victorii. În cele din urmă, încetează să te joci deasupra bankroll-ului tău și să blufezi atât de mult.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Ce variante ai la dispozitie daca vrei sa folosesti energie alternativa

Articolul Urmator

Cele mai ușoare jocuri de noroc pentru începători

Cele mai populare