gedave

Cele mai ușoare jocuri de noroc pentru începători

Statisticile referitoare la jocuri de noroc arată că în jur de un sfert din populația globului joacă jocuri de noroc într-o formă sau alta. Industria jocurilor de noroc este în continuă creștere în întreaga lume, iar jocurile de noroc online au atras o categorie însemnată de public. Oamenilor le plac jocurile de noroc datorită suspansului și șansei de a câștiga bani.

Ești și tu interesat de această formă de relaxare? Dacă da, citește în continuare despre cele mai potrivite jocuri de noroc pentru începători:

Păcănele online

Sloturile, fie în format fizic, fie în varianta de păcănele online, reprezintă cel mai simplu și accesibil joc de noroc. Miza jocului este să reușești să aliniezi simbolurile de joc într-o anumită combinație. Cele mai des întâlnite simboluri sunt șeptarii, simbolurile magice, și fructele, dar aproape orice imagine poate fi transformată în simbol. Păcănelele au și un jackpot, care multiplică premiul câștigat. Fanii păcănelelor caută de obicei jocuri cu jackpoturi, sperând să obțină un câștig mai mare.

Ruletă

Ruleta poate părea puțin intimidantă, deoarece este adesea asociată cu cazinourile și cu jucători care investesc sume mari de bani. În realitate, acest joc este chiar accesibil și de o simplitate care îl face cu atât mai atrăgător. Există mai multe tipuri de ruletă: europeană, franceză și americană, varianta europeană a jocului oferind cele mai mari șanse de câștig pentru jucător.

Cele mai citite articole

Blackjack

La fel ca în cazul ruletei, și regulile jocului de blackjack sunt ușor de învățat. Blackjackul este preferat de mulți jucători deoarece este jocul de noroc care oferă cele mai mari șanse de câștig. În plus, este jocul în care abilitățile și cunoștințele jucătorului contează, iar priceperea ta la acest joc va fi răsplătită cu profituri mai mari. Dacă joci Blackjack într-un mod optim, casa are un avantaj sub 1%. Scopul jucătorului este să facă o mână cu valoarea de 21 sau mai mare decât a dealerului, cu condiția să nu depășească 21. Cărțile au valoarea afișată, 10 (pentru valeți, dame și popă) și 11 sau 1 pentru as.

Poker video

Pokerul video este aproape la fel de popular precum varianta clasică a jocului, deși nimic nu poate înlocui suspansul de la o masă de poker. Regulile jocului sunt foarte ușor de deprins, iar șansele de câștig ale casei, de asemenea, printre cele mai scăzute. Fiecare jucător primește cinci cărți și trebuie să decidă câte să păstreze înainte de a trage alte cărți. Ideea este să obții cea mai bună mână posibilă formată din cinci cărți – ce joc de cărți poate fi mai simplu de atât?

Baccarat

Baccarat este puțin mai greu de înțeles, dar odată ce ți-ai însușit regulile, este foarte ușor de jucat. Te sfătuim să lași acest joc la urmă, după ce ai câștigat puțină experiență. Partea bună este că dealerul se ocupă de numărarea punctelor, altfel chiar că Baccarat ar pune pe fugă începătorii.

Care din aceste jocuri de noroc îți este familiar și pe care l-ai încercat până acum?

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Motive pentru care pierzi la Texas Holdem

Articolul Urmator

Amenajarea unui bar acasă: 6 pași de urmat

Cele mai populare