gedave

Operatia de blefaroplastie: o privire tanara si patrunzatoare

Una din cele mai importanta trasaturi fizice ale unei femei pe care le observa deopotriva reprezentantii sexului opus, cat si sexului frumos la prima intalnire este privirea. Nimic nu tradeaza mai mult varsta si oboseala decat ochii.

Procesul natural de imbatranire, din pacate, lasa urme si pe chipul femeilor, si pe chipul barbatilor, astfel incat apar rpimele riduri in jurul ochilor, apare excesul de grasime, pleoapele se lasa, pungile apar sub ochi, iar operatia de blefaroplastie pare singura sansa de rezolvare. Blefaroplastia ofera pacientilor un aspect odihnit, tanar.

Majoritatea pacientilor ce apeleaza la aceasta tehnica sunt femei, insa si barbatii au inceput sa puna accent pe aceste trasaturi fizice care le pot trada varsta, obiceiurile si viciile.

Principalele motive pentru a apela la operatia de blefaroplastie

Pacientii calca pragul clinicii de chirurgie plastica si estetica dr. Panturu cu un scop bine definiti, si anume acela de a arata mai bine, de a avea trasaturi mai fine, intinerite. Incepand de la ochi si continuand spre partile care intereseaza cel mai mult (sani, coapse, gat, abdomen), exista cate o operatie posibila pentru fiecare problema care se iveste.

Cei care apeleaza la operatia de blefaroplastie in general o fac din cauza pleoapelor lasate care nu numai ca dau un aspect de oboseala cronica, si pot chiar sa obtureze campul vizual. In plus, pacientii apeleaza la aceasta operatie si pentru a scapa de pungile de sub ochi si de pielea care atarna sau de ridurile de sub ochi. Mai exista si situatia in care pleoapele au exces de grasime ce fac ca pacientele sa arate mai tot timpul obosite. Grasimea poate fi extrasa in timpul blefaroplastiei, lasand chipul cu un aspct mai tanar.

Cele mai citite articole

Tipurile de blefaroplastie si cum se realizeaza operatia

Blefaroplastia se imparte in doua mari tipuri: superioara si inferioara. Operatia la nivelul pleoapei superioare se poate face si in cazul in care pliul cutanat al pleoapei superioare depaseste linia genelor, dar si in cazul in care exista un exces de grasime la nivelul pleoapelor superioare.

Operatia pleoapei inferioare presupune redistribuirea grasimii si tesutului subcutanat si inlaturarea pungilor de sub ochi, precum si excizarea excesului tegumentar.

Cine poate beneficia de operatia de blefaroplastie?

Operatia de chirurgie a pleoapelor lasa pacientii cu un aspect intinerit. Aceasta procedura are o istorie de peste 3 decenii si este folosita in intreaga lume pentru a repara efectele imbatranirii pielii. Candidatii ideali pentru aceasta interventie sunt deopotriva barbatii, cat si femeile care au tesutul si muschii faciali sanatosi, care au pielea lasata in jurul ochilor si care doresc o schimbare radicala.

Pacientii care se programeaza pentru operatia de blefaroplastie trebuie sa fie clinic sanatosi, sa nu aiba afectiuni ale ochilor, sa nu fumeze (cel putin 2 saptamani inainte si 2 saptamani dupa procedura), sa aiba pleoape cazute, riduri, grasime in exces la nivelul ochilor sau alte probleme estetice care intr-adevar sunt vizibile si le afecteaza viata sociala, personala sau profesionala.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Tu ți-ai comandat deja dispozitive spion?

Articolul Urmator

Cursurile de masaj si de manichiura sunt baza pentru o afacere cu un centru de masaj si de manichiura-pedichiura

Cele mai populare