gedave

Tu ți-ai comandat deja dispozitive spion?

Tu ți-ai comandat deja dispozitive spion?

Tuturor ne plac filmele polițiste și trebuie să recunoaștem cinstit că de multe ori ne-am dorit și noi să avem  măcar unul dintre acele microfoane sau camere spion pe care le folosesc eroii noștri preferați nu doar în filme, ci și în emisiunile TV, în jocurile pe calculator, ba chiar și în desenele animate în care este vorba de agenți secreți. Dispozitivele spy sunt la loc de cinste așadar, creștem cu ele, încât a ajuns să ni se pare un lucru firesc ca să avem și noi propriile noastre gadgeturi de înregistrare și ascultare discretă.

Un gadget de ]nregistrare discret pentru fiecare

Tehnologia spy a evoluat într-un ritm alert, așa încât acum există instrumente avansate de supraveghere. 

Pe măsură ce know-how-ul avansează, producția de masă de astfel de gadgeturi a crescut și ea exponențial, iar acest lucru a făcut ca și prețurile de comercializare să coboare tot mai mult.

 Multe dintre aceste produse sunt acum accesibile foarte ușor pentru o mare parte dintre cumpărători. Pur și simplu s-au democratizat.

Cele mai comandate online tipuri de gadgeturi spion sunt microfoanele și camerele de spionaj care de multe ori se pot ascunde perfect în obiecte uzuale precum ar fi: pixuri, ceasuri, brelocuri, stick-uri USB, căni, veioze, lămpi, rame de tablou, prize, becuri etc.

Miniaturizarea stă la baza acestei posibilități prin care se pot face acum înregistrări, fotografii, înregistrări audio și video care ulterior se pot descărca direct pe computer pe telefon etc. 

Dacă aparatura de spionaj era până de curând specifică agențiilor de securitate și agenților privați, oamenii obișnuiți descoperă noi și noi moduri creative, extrem de interesante, prin care poți să utilizezi aceste gadgeturi pur și simplu pentru a te distra.

Cele mai citite articole

Utilizări diverse pentru aparatura de spionaj 

Indiferent de scopul în care sunt utilizate dispozitivele spy, atât timp cât este vorba de un scop recreativ și nu încalcă drepturile altor persoane, ele se pot folosi fără restricție.

Mai ales iubitorii de animale de companie le folosesc acum pe scară largă pentru a filma faze hazlii din viața animalelor pe care le dețin și apoi a le posta pe Facebook, dar și pe celelalte rețele de socializare la modă. 

De ce e nevoie de asta? La fel ca și oamenii, animalele devin atente atunci când cineva le fotografiază sau vrea să le filmeze, de aceea este mult mai interesant să se captureze astfel de imagini în mișcare sau statice cu prietenii necuvântători folosind camere ascunse, corect configurate. Fără a avea habar aceste animale că le urmărești de la distanță, poți obține filmări spectaculoase pe care le poți vedea mai apoi folosind un monitor, descărcând conținutul capturat pe smartphone și telefon.

Echipamentele spion sunt instrumente excelente pentru protecția caselor și a firmelor, dar acestea nu sunt singurele aplicații, deoarece pot fi generatoare de distracție. Oamenii reușesc de multe ori să realizeze filmulețe emoționante folosindu-le. Caută acum și tu online și alege dispozitivul care ți se potrivește perfect cu scopul recreativ pe care ți-l dorești. Și apoi distrează-te folosindu-l! 

Evident, camerele de securitate reprezintă o modalitate excelentă de a monitoriza ceea ce se întâmplă acasă, atunci când ești plecat.

O cameră video poate să fie ascunsă într-un încărcător de perete USB, un aparat foto care de fapt transmite video ceea ce se întâmplă în locuință, într-un bec, dar și într-un ceas, într-o lampă sau pur și simplu într-un ursuleț de pluș aflat undeva pe o comodă în camera copilului. 

Cele mai cunoscute camere video ascunse folosesc baterii încorporate. Ele pot fi plasate aproape oriunde și în orice obiect, dată fiind dimensiunea lor foarte mică. Dezavantajul este că bateria va trebui să fie reîncărcată sau schimbată după un interval de timp. Dar avantajele aduse sunt mult mai mari!

Dacă nu ai încă o cameră video spy miniaturală, ia-ți și tu una acum de pe site-ul smtsol.ro!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Transportul persoanelor decedate nu mai reprezinta o problema. Firmele de pompe funebre au masini si personal specializat la dispozitia dvs.

Articolul Urmator

Operatia de blefaroplastie: o privire tanara si patrunzatoare

Cele mai populare