gedave

Transportul persoanelor decedate nu mai reprezinta o problema. Firmele de pompe funebre au masini si personal specializat la dispozitia dvs.

Cand ai de organizat o inmormantare va trebui sa te ocupi de mai multe lucruri. De la gasirea unui sicriu potrivit pana la respecte si transport, pregatirea celor necesare pentru slujba, pe toate vei fi nevoit sa le parcurgi pentru o inmormantare care sa respecte toate obiceiurile specifice. Cel mai greu este sa gasesti un transport potrivit, o firma care sa respecte si legislatia legata de transportul mortuar, pentru a nu avea probleme pe durata transportului.

Din fericire firmele de pompe funebre au deja servicii de transport decedati de buna calitate, pot asigura transportul sicriului cu trupul neinsufletit catre domiciliu, la capela sau biserica, la cimitir, pe toata durata evenimentului funerare, de acasa pana la poarta cimitirului.

In functie de pachetere funerare alese familiile decedatilor pot opta pentru transport cu masini obisnuite sau masini de lux, soferii sunt instruiti si stiu care sunt pasii de parcurs pentru un transport sigur de fiecare data. La cerere se poate asigura transport si pentru cei care participa la inmormantare sau repatrierea decedatilor prin mijloace de transport terestru sau aerian.

Cele mai citite articole

In cazul unui transport decedati international firma de pompe funebre se ocupa de toate actele necesare pentru aceasta operatiune complexa, de alegerea tipului de sicriu necesar si de stabilirea unui timp de repatriere. In 5-15 zile lucratoare repatrierea decedatilor va avea loc in cele mai bune si mai sigure conditii, decedatii vor fi preluati din zona cargo a aeroporturilor si vor fi transportati in locul in care vor fi depusi pana la inhumarea efectiva.

Transportul decedatilor in tara sau in strainatate este deja parte din serviciile standard ale firmelor de pompe funebre, costurile sale depind si de serviciile aditionale solicitate, de conditii de transport si de distantele de la care se aduce in tara sicriul in cazul repatrierilor.

Firmele de pompe funebre s-au specializat intre timp si pe transportul de lux si pe cel clasic, asa ca veti avea mereu cele mai bune oferte pentru orice tip de inmormantare.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cele mai importante piese de caroserie necesar de schimbat

Articolul Urmator

Tu ți-ai comandat deja dispozitive spion?

Cele mai populare