gedave

Cele mai importante piese de caroserie necesar de schimbat

Desi in general, conducatorii auto care calca pragul unui service auto cer indeosebi schimbarea unor piese de interior ale autoturismului pe care il conduc, sunt foarte multe situatii in care acestia trebuie sa faca unele schimbari la nivel extern.

Piesele de caroserie trebuie schimbate in mai multe situatii. In primul rand, in cazul unor accidente minore, a unor incidente ce au loc in parcare din cauza neatentiei sau a spatiului prea ingust, dar si din alte cauze ce nu tin neaparat de vointa conducatorilor auto, pot fi necesare piese de schimb caroserie Nissan Micra.

Pana nu demult, ori de cate ori se confruntau cu o astfel de situatie, conducatorii auto alegeau piese de caroserie aftermarket sau chiar din depozite si parcuri de dezmembrari. Din fericire, exista acum o firma serioasa prezenta si in spatiul online, Secco Center ce ofera conducatorilor auto piese de caroserie noi la un pret foarte bun!

Topul celor mai cautate piese de caroserie

Cele mai citite articole

Bara de protectie este poate cel mai cautat element de caroserie. Atat bara din fata, cat si bara din spate, ce reprezinta liniile de aparare in fata situatiilor nefericite, in fata greselilor facute in parcare, sunt foarte cautate de clienti. Acestea sunt cel mai des realizate din plastic si trebuie inlocuite imediat in cazul unui impact. Volatilitatea barelor de protectie este principalul motiv pentru care trebuie sa fie schimbate foarte des si pentru care sunt cele mai cautate componente de caroserie auto.

Foarte populare sunt si manerele in randul pieselor de caroserie cel mai des cautate de catre clienti, deoarece se rup, se zgarie sau se blocheaza foarte usor. Urmatoarea piesa de caroserie foarte cautata pe lista este usa, indeosebi din cauza accidentelor laterale, a coroziunii si a defectarilor. O usa de masina cumparata de la un magazin specializat va avea un pret accesibil si se va incadra perfect modelului si marcii masinii.

Hayonul este deteriorat cel mai adesea din cauza accidentelor care au loc din cauza celor care nu pastreaza distanta si din cauza franarilor bruste in fata altor participanti la trafic. Atat hayonul, cat si capota sunt piese de caroserie foarte cautate. Aripile masinii sunt foarte frecvent cautate, dar nu mai cautate decat capota. Capota este predispusa la deteriorare in momentul unui accident, de aceea orice impact frontal o poate indoi.

Nu in ultimul rand, pe lista celor mai putin cautate piese auto sunt incluse aripile inferioare care se afla deasupra rotilor, trapa care este o componenta foarte rar schimbata, dar si pavilionul unui autoturism. Eleronul sau spoilerul este piesa auto ce serveste aerodinamicitatii masinii, avand ca si scop principal marirea aderentei la viteza, iar acest element este schimbat rareori, deoarece nu prea se strica si nu prea se deterioreaza decat in anumite conditii.

In concluzie, conducatorii auto care au nevoie de piese si elemente de caroserie de schimb foarte bune si eficiente pentru autoturismul proprietate personala, cei care au fost implicati intr-un accident sau au avut o mica “scapare” la parcare, sunt sfatuiti sa apeleze la specialistii Secco Center.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Ce trebuie sa stiti despre hoverboard-uri

Articolul Urmator

Transportul persoanelor decedate nu mai reprezinta o problema. Firmele de pompe funebre au masini si personal specializat la dispozitia dvs.

Cele mai populare