gedave

Poți comanda de la LIBREX seria care face senzație pe Tik Tok: Crima Perfectă

Poți comanda de la LIBREX seria care face senzație pe Tik Tok: Crima Perfectă

Una dintre cele mai apreciate serii literare din acest moment, care s-a viralizat datorită rețelelor de socializare și a platformelor Goodreads și Amazon este Crima Perfectă, de Holly Jackson. La LIBREX vei găsi toate cele trei volume ale seriei și te poți bucura de o lectură captivantă, care te va ține cu sufletul la gură și te va face să te întrebi ce alte cărți va mai lansa autoarea. 

Holly Jackson s-a născut în 1992 în Anglia și este una dintre cele mai tinere autoare care a ajuns atât de cunoscută într-un timp foarte scurt. A fost pasionată de scris încă din copilărie, așa că a publicat prima nuvelă la doar 15 ani. A absolvit cursurile Universității Nottingham, cu specializare în lingvistică și scriere creativă. 

Seria Crima Perfecta aparține genului thriller și a fost deja distinsă cu numeroase premii. Dacă îți place acest gen literar, cu siguranță vei găsi foarte interesante toate cele trei volume ale seriei. Primul volum a fost publicat în 2019, iar al treilea, cel mai recent, în anul 2021. Știm că ți-am stârnit curiozitatea, așa că vrem să îți prezentăm pe scurt această seriei literară, fără a-ți dezvălui prea multe detalii. 

Cele trei volume o au ca protagonistă pe Pip, o tânără care ajunge detectiv fără voie. În prima carte, Instrucțiuni pentru fete cuminți, descoperim o situație înfiorătoare. Orașul Little Kilton este zguduit de o crimă oribilă, urmată de o sinucidere. Aparent, cel mai bun prieten din copilărie a lui Pip și-a ucis iubita, iar apoi s-a sinucis. Pentru Pip, lucrurile nu erau atât de clare, însă fiind doar o elevă de liceu, nu a putut face mare lucru. Cinci ani mai târziu hotărăște că este timpul să demonstreze nevinovăția prietenului ei și astfel se transformă în detectiv fără voie. Ancheta scoate la iveală lucruri îngrozitoare și viața tinerei este pusă în pericol. 

Cele mai citite articole

Fată cuminte, răzbunare cruntă este al doilea volum al seriei. Încă din primele pagini, o redescoperim pe Pip, ceva timp după ce și-a luat rolul de detectiv în serios și a anchetat cazul prietenului său. Tânăra a lansat un podcast despre crime și povestește cum a deslușit misterul. Cu toate că și-a jurat că nu va mai repeta experiența, fratele unuia dintre prietenii săi dispare exact în ziua în care se împlinesc 6 ani de la evenimentul pe care l-a anchetat. Deoarece poliția nu acordă importanță cazului, Pip redevine detectiv fără voie. 

Ultimul volum al seriei se numește La un pas de moarte și prezintă situațiile limită prin care va trece Pip. Tânăra încearcă să trăiască o viață normală, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat. Este obișnuită cu amenințări, deoarece știe că sunt simple vorbe. Cu toate acestea, de la un timp primește niște mesaje care par să fie mai mult decât simple amenințări și își dă seama că este hărțuită. De această dată, Pip devine detectiv pentru a-și salva viața. 

Dacă ți-am stârnit interesul, nu uita că poți comanda aceste cărți de la librarie online LIBREX! 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Amenajarea modernă a bucătăriei mici: 4 idei cu impact major

Articolul Urmator

Practica BDSM – modalitati mai profunde de a explora constiinta

Cele mai populare