gedave

Recomandări despre cămășile albe pentru bărbați

De ce este atât de populară cămașa albă pentru bărbați?

De multă vreme, diferitele modele de cămăși albe bărbați au reprezentat o parte importantă a garderobei acestora. Pe lângă codul vestimentar obligatoriu de la locul de muncă și de la evenimentele oficiale, o cămașă albă impecabilă este o soluție excelentă pentru ținuta unui bărbat pentru îmbrăcat la o nuntă, la o petrecere de absolvire sau la o întâlnire importantă de afaceri.

Asta ca să nu mai amintim și de versatilitatea cămășii albe care facilitează combinarea acesteia cu multe alte haine din garderoba bărbaților. O cămașă albă poate fi la baza unor stiluri complet diferite de îmbrăcăminte masculină: de la o ținută formală până la una casual. Cămașa albă întinerește, face imaginea unui bărbat mai atractivă.

Mai mult decât atât, atunci când achiziționează o cămașă albă pentru bărbatul ei, o femeie nu este niciodată în pericol ca să cumpere ceva inutil. Acest obiect vestimentar va fi întotdeauna util și este puțin probabil să se demodeze prea curând. 

Unde poți purta o cămașă albă?

În prezent, pe lângă firmele unde există un cod vestimentar strict, cămașa albă și-a găsit locul chiar și în ocaziile informale.

E adevărat, unii oameni cumpără cămăși bărbați doar dacă au nevoie de a arăta elegant într-un anume prilej. E păcat de faptul că se rezumă doar la atât. La urma urmei, aceste cămăși versatile sunt în armonie bună nu numai cu niște costume clasice masculine, ci și cu blugi și chiar alături de o pereche de pantaloni scurți. Ca multe lucruri inițial formale, este la modă acum ca să porți o cămașă albă pentru un plus de lejeritate a imaginii masculine pe care vrei ca să o arăți.

Interesant este că moda bărbătească nu stă pe loc și găsește noi și noi variante pentru utilizarea unei cămăși albe.

Cele mai citite articole

Pentru muncă, culorile negru, gri sau albastru închis ale cardiganelor sau blazerelor sunt mai potrivite alături de o cămașă albă. Pentru relaxare la un club sau restaurant cămășile albe se pot purta împreună cu piese vestimentare la vesele de verde, albastru, bej.

Plus că, în zilele însorite de vară, nu este nimic mai elegant decât o cămașă albă casual și o pereche de pantaloni de culoare deschisă, nu-i așa?

Nu uita nici de cămașa albă cu mâneci scurte pentru bărbați care este ideal a fi purtată alături de niște pantaloni scurți. Achiziționarea sa, în acest caz, este cu siguranță o decizie de tip win-win. 

Cum alegi o cămașă albă pentru bărbați? 

Pentru ca o cămașă albă să arate bine pe un bărbat și să-i sublinieze fizicul, este important să alegi modelul potrivit. Pentru a face selecția corectă, trebuie să ții cont și de următoarele detalii: calitatea și compoziția țesăturii, forma gulerului cămășii, tipul manșetelor, prezența sau absența buzunarelor, tipul butonierelor, croială, calitatea finisajelor.

Adesea, se întâmplă ca în momentul cumpărării, un bărbat să fie sigur că cămașa i se potrivește perfect, că îl satisface în toate privințele, dar apoi să se demonstreze că modelul a fost ales incorect. Mai exact că nu corespunde stilului dorit, nu există confort, lejeritate la purtare sau, mai grav, după doar câteva spălări culoarea inițial albă ca zăpada a țesăturii a căpătat o nuanță gălbuie, neplăcută, pânza din care a fost confecționată s-a acoperit cu pete și au apărut umflături și cute în zonele gulerului și al manșetelor.

Prin urmare, înainte de a cumpăra o cămașă albă pentru bărbați offline sau online, într-un magazin fizic ori electronic, citește cu atenție informațiile despre cămășile pe care vrei să le achiziționezi.

De asemenea, trebuie să îți amintești când cumperi o cămașă albă că această nuanță are și un dezavantaj:  crește vizual dimensiunea, mai ales dacă ai și o burtă proeminentă.

Dacă însă ai o formă fizică bună, intră chiar acum pe Gama.ro și alege de acolo cămășile albe care te avantajează!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Lavabila de interior – de care si de unde?

Articolul Urmator

Cum asortezi culorile metalizate în outfituri diverse

Cele mai populare