gedave

Sfaturi utile si sugestii pentru a alege cel mai bun spatiu pentru evenimentele corporate

Pentru evenimente corporate locatia joaca un rol foarte important. Atunci cand este aleasa in mod gresit are tot potentialul de a strica tot evenimentul, iar toate eforturile tale vor fi facute in zadar. Tine cont de urmatoarele sfaturi si vei reusi sa gasesti cea mai buna varianta pentru evenimentul tau.

Cost si  flexibilitate la data evenimentului

A fi flexibil in ceea ce priveste data evenimentului poate fi o modalitate excelenta de a negocia. Este posibil ca locatia dorita sa aiba anumite zile libere. Oferind 2-3 optiuni pentru date, ai mai multe sanse de a obtine preturi reduse.

Gasirea locului potrivit pentru evenimentul tau poate dura destul de mult timp. Din fericire, exista cateva idei rapide care te ajuta sa economisesti timp. Poti alege o locatie in centrul orasului in care organizezi evenimentul. Daca esti in Bucuresti, atunci Skybar este solutia optima fiind o locatie cu adevarat unica. Obtii un spatiu deasupra orasului, departe de galagie si foarte bine pozitionat si amenajat interior.

Dupa cum poti vedea sunt mai multe lucruri pe care trebuie sa le iei in calcul pentru a alege un spatiu pentru eveniment.

Dupa ce data si locul evenimentului sunt stabilite, acum a sosit momentul sa creezi un program, sa promovezi evenimentul, sa tirmiti invitatiile si sa astepti confirmaril.

Cele mai citite articole

Alegerea locului potrivit pentru intalnirea, evenimentul, conferinta sau petrecerea corporativa este la fel de importanta pentru succesul evenimentului, la fel cum este si planificarea discursurilor. Locul potrivit poate face diferenta dintre o pregatire de succes si o experienta banala sau un eveniment inconfortabil in care toti invitatii sunt cu ochii pe iesire.

Ce este inclus in contract

Cand va ajungi in locatie pentru a obtine preturi, discuta detaliile evenimentului si activitatile pe care intentionezi sa le oferi pentru a obtine o imagine clara a tuturor costurilor si taxelor posibile. Intreaba ce este inclus in taxa de inchiriere.

Spatiul si aspectul

Analizeaza cu atentie spatiul pentru a te asigura ca satisface nevoile evenimentului. Exista o limita de capacitate? Daca ai nevoie de mai multe camere, o scena sau o zona  cu multe scaune, afla daca tepoti organiza astfel. Adesea, spatiile din afara salii de intalnire principale nu sunt luate in considerare pe deplin atunci cand se evalueaza un loc, dar sunt esentiale. Este important de asemenea sa determini daca invitatii au suficient loc.

Daca esti in cautarea spatiului in aer liber, nu uita sa intrebi daca locatia are acces la internet. Sponsorii au nevoie de o zona separata sau trebuie sa fie pusi in acelasi loc cu toti invitatii? Discuta toate planurile  cu operatorul locatiei: el sau ea poate avea idei despre modalitati de a satisface nevoile evenimentului .

Spatiile in aer liber pot extinde oportunitatile de comunicare intre persoane si pot crea o atmosfera speciala. La Skybar pe ai pe ambele, pentru ca daca vremea e buna spatiul devine terasa, iar daca incepe ploaia sau este frig, se va transforma in spatiu inchis, ceea ce face lucrurile cu mult mai interesante.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cat de necesara este augmentarea mamara? Operatie intre moft si necesitate

Articolul Urmator

Hrănirea cu lapte praf în primul an de viață – beneficii, riscuri, recomandări

Cele mai populare