gedave

Cat de necesara este augmentarea mamara? Operatie intre moft si necesitate

Cat de necesara este augmentarea mamara? Operatie intre moft si necesitate

Una dintre cele mai cunoscute operatii cerute in cadrul clinicilor de chirurgie plastica este cea de marire a sanilor. Din cele mai vechi timpuri, femeile au fost nemultumite de forma si de marimea sanilor. Adevarul este ca nu exista femeie care sa aiba sanii perfect simetrici si nici femeie cu sanii perfect rotunzi din adolescenta si pana la batranete.

Pentru ca trupul femeii trece prin niste transformari hormonale in timpul sarcinii, al alaptarii, pe parcursul inaintarii in varsta, si forma sanilor se modifica. Din ce in ce mai multe femei se plang ca au sanii prea mici, prea lasati sau asimetrici si au nevoie de o interventie chirurgicala in acest sens, pentru ca niciun ceai si nicio crema din lume nu poate creste volumul sanilor si nu ii poate modela asa cum o fac medicii specialisti.

Operatia de augmentare mamara este adesea pusa sub semnul intrebarii de catre apropiatii pacientelor care vad aceasta solutie mai mult ca un moft, decat ca o necesitate.

Cand este operatia de augmentare mamara un moft si cand este o necesitate?

Cele mai citite articole

In functie de unghiul din care sunt privite lucrurile, exista doua tipuri de raspunsuri: cele care includ in mod categoric operatia de augmentare mamara in categoria moft si cele care includ aceasta operatie in categoria necesitate, atat pe plan fizic, cat si pe plan psihologic. Adevarul este undeva la mijloc.

Teoretic, toate femeile sunt frumoase, indiferent de forma sanilor, de marimea acestora si de fermitatea lor. Practic, femeile nu se mai simt bine in pielea lor odata ce scad in greutate si sanii le scad in marime, cand sanii sunt din ce in ce mai mici si mai lasati in urma perioadei de alaptare, sau cand ajung la maturitate si realizeaza ca sanii lor nu mai cresc.

Implantul mamar a fost in prima faza adoptat de catre vedetele TV, de actrite si cantarete, de modele sau de alte femei care aveau un job de asa natura incat sa apara in fata unei multimi de persoane. In timp, acesta a ajuns sa fie adoptat si de femeile de rand, care au descoperit ca pot sa isi faca implanturi pe baza unui imprumut la banca. Femeile isi pot transforma corpul astfel incat sa arate asa cum si-au dorit dintotdeauna. Desi perfectiunea nu exista, sanii cu implanturi mamare vor arata, cu siguranta, mult mai frumos, vor fi mai mari si mai rotunzi decat cei naturali.

Avantajele operatiei de augmentare mamara se manifesta atat pe plan fizic, cat si pe plan psihologic. Astfel, doamnele si domnisoarele arata mult mai bine cu si fara haine, au o incredere si o stima de sine crescute si isi pot recapata aspectul sanilor de dupa sarcina. In plus, femeile vor arata mult mai tinere, iar cele cu sanii vizibil asimetrici pot scapa de aceasta povara si de aceasta grija pe plan fizic, care le apasa in permanenta.

Daca femeile respecta indicatiile medicului specialist inainte si dupa operatia de augmentare mamara, totul se va desfasura fara probleme.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Principalele motive pentru a investi in programul Office 365 pentru afacerea ta

Articolul Urmator

Sfaturi utile si sugestii pentru a alege cel mai bun spatiu pentru evenimentele corporate

Cele mai populare