gedave

Principalele motive pentru a investi in programul Office 365 pentru afacerea ta

Reprezentantii companiilor mijlocii si mari au nevoie de produse si de solutii care sa ii ajute si sa le usureze munca. Solutiile trebuie sa fie inteligente si ieftine si, deci, sa merite investitia. Experienta de utilizatori ai programelor Microsoft de-a lungul anilor le permite utilizatorilor sa cunoasca modul in care se foloseste un program precum Word, modul in care se face un tabel in Excel sau in care se realizeaza o prezentare in PowerPoint.

Acum clientii au un soft mult mai bun care le usureaza munca, la un pret foarte bun, care le ofera multe avantaje in utilizare. De indata ce vor vedea o oferta de pret Office 365, acestia vor renunta la toate metodele traditionale pe care le foloseau si vor opta pentru aceasta.

Motive pentru a folosi Office 365 si pentru a-l recomanda si prietenilor

Unul dintre principalele motive ale folosirii pachetului Office 365 este securitatea, deoarece acest serviciu este folosit in Cloud, iar pentru accesarea lui securitatea este unul dintre obstacolele pe care le au companiile in momentul migrarii in Cloud. Serviciile online Microsoft sunt construite pornind de la securitatea utilizatorilor, iar aplicatiile pot fi accesate numai prin criptare, astfel incat orice transmitere a unei persoane neautorizate care este interceptata de mecanismele speciale nu va putea fi citita.

Cele mai citite articole

De asemenea, Office 365 este un program care ofera clientilor si fiabilitate, nu numai siguranta securitatii. Fiabilitatea este la cote maxime, iar momentele in care sistemul nu este disponibil sunt aproape de zero, deoarece Microsoft detine in intreaga lume numeroase centre de date, pentru ca arhitectura de retea redundanta sa fie gazduita. Orice intrerupere la un centru este remediata la un alt centru prin back-up.

Conformitatea este un alt motiv important pentru care oamenii trebuie sa ia in calcul investitia in Office 365, serviciile acestui soft respectand standardele internationale de conformitate. In ceea ce priveste compatibilitatea, acest sistem este compatibil cu majoritatea sistemelor de operare Windows, fiind disponibil inclusiv pentru utilizatorii de Mac. Gratie posibilitatii de a opta pentru un sign-on unic, administratorii de retea pot gestiona acreditarile fiecarui utilizator in parte, dar si permisiunile de acces in functie de nivelul la care se afla utilizatorii.

Avantajele programului Office 365 pentru afacerea ta

Office 365 este un program foarte dorit, in societatea moderna actuala, de companiile care au invatat cat de important este sa foloseasca aplicatiile Microsoft pe o platforma mult mai usor de accesat, la care sa se adauge servicii de inalta calitate. Serviciile online sporesc colaborarea si eficienta in cadrul afacerii. Abonamentul Office 365 este mult mai bun decat o licenta permanenta, deoarece elimina costurile ciclurilor de upgrade. In plus, pastreaza afacerea sigura si determina productivitatea crescuta a angajatilor.

Nu in ultimul rand, programul Office 365 este ideal, pentru ca orice angajat poate sa utilizeze un mediu de lucru instant, oriunde si de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet. Cu siguranta ca una dintre cele mai bune investitii pentru compania administrata este achizitionarea pachetului Office 365.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Tu cum speli obiectele din sticlă în unitatea ta HoReCa?

Articolul Urmator

Cat de necesara este augmentarea mamara? Operatie intre moft si necesitate

Cele mai populare