gedave

Si? Ce mai zici?

Te pregatesti sa iesi in oras, ti-ai scos cele mai frumoase haine din dulap, te-ai dat cu cel mai scump parfum pe care il ai si desi arati minunat, iti faci griji pentru ceea ce va urma.
Nu stii cum va decurge prima intalnire, nu stii ce subiecte sa abordezi si mai ales ce este bine si ce nu sa spui la prima intalnire.

Inainte de a intra in panica, trage aer adanc in piept si calmeaza-te. Subictele si discutiile vor veni de la sine, nu trebuie sa-ti faci scenarii in cap sau sa incerci sa manipulezi toata intalnirea.
In alta ordine de idei, daca a trecut prea mult timp de la ultima “prima intalnire” cu un barbat, iti vom spune noi care sunt cele mai comune subiecte de discutie:

1.Muzica
Foarte putina lume de pe suprafata globului pamantesc poate spune ca nu asculta muzica sau ca nu apreciaza muzica. Asa ca muzica este unul dintre cele mai intalnite subiecte de discutie pentru prima intalnire, discutie care va poate da de inteles, pentru inceput daca aveti aceleasi gusturi si placeri comune.

Cele mai citite articole

2.Rude sau prieteni.
Dupa cum spune si vorba aceea din popor: “Lumea e mica”, s-ar putea sa descoperiti ca aveti foarte multi prieteni sau cunostinte in comun. Poate sunteti rude prin alianta sau mai indepartate. Familia, copilaria si prietenii reprezinta subiecte de discutie pentru orice prima intalnire.

3.Animale
Este imposibil sa nu vorbiti despre animalute. Care va plac, ce ati avut cand erati mic, ce aveti acum, etc. Daca iti spune ca din contra, uraste animalutele, este clar ca este un insensibil si ar fi mai bine sa eviti un astfel de partener. Nu de alta, dar daca pe viitor vei vrea sa-ti intemeiezi o familie, sunt convinsa ca nici bebelusii nu-i plac.

4.Hobby-uri
Toata lumea vorbeste despre pasiunile sale, despre performantele sau despre ce planuri de viitor are. Poate aveti pasiuni comune, poate ati vizitat aceleasi locuri. Cine stie? Aveti o seara intreaga la dispozitie si o multime de subiecte de discutat.

5.Politica
Daca va plac discutiile mai aprinse si polemicile, puteti vorbi despre politica. Chiar daca nu aveti aceleasi preferinte, aceasta discutie va poate duce in cu totul alte sfere de interes, comune.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cum stai la capitolul „intimitate”?

Articolul Urmator

Iubim sau e doar o impresie?

Cele mai populare