gedave

Tendinte 2022 pentru nunti cu stil

Exista o tot mai mare curiozitate privind tendintele pentru nuntile din 2022. Nimic neobisnuit! Multe viitoare cupluri tinere se intreaba ce a fost popular in sezonul curent, ce a functionat si ce nu si ce noutati va aduce anul viitor.

Tinerii indragostiti care se pregatesc pentru nunta si cauta putina inspiratie, vor gasi in randurile urmatoare cateva dintre principalele tendinte de nunta, grupate pe categorii specifice.  

Tendinte nunti  – laitmotivul

 • Responsabilitatea fata de mediu a devenit o tendinta care ii influenteaza si inspira pe tinerii casatoriti sa organizeze nunti intr-un stil ecologic si natural. 
 • Nuntile minimaliste castiga si ele popularitate. Sunt aranjate in spiritul modernitatii si elegantei, dar fara prea multa stralucire.
 • Cuplurile care doresc sa organizeze o nunta tematica se pot lasa dusi de fantezie. Idei de decoratiuni pot fi cautate, de exemplu, printre filmele si basmele lor preferate. 

Asadar, motivele tematice din lumea basmelor, filmelor si serialelor vor functiona. De asemenea, alte teme extrem de populare sunt constelatiile si planetele sau … vinul – tot ceea ce are legatura cu acesta, cum ar fi butoaie, dopuri si sticle, este o optiune excelenta.

Culori in tendinte

Cand se vorbeste despre tema nuntii, este imposibil sa se ignore culorile. In prezent, conteaza nu atat alegerea celor mai la moda culori, cat combinarea lor si crearea unor palete de culori moderne. Asa ca mirilor nu trebuie sa le fie teama sa experimenteze culorile!

Cele mai citite articole

In 2021, Pantone a ales si o combinatie de culori care reprezinta armonia contrastelor – Illuminating si Ultimate Grey. Inca se asteapta sa fie anuntata culoarea (sau culorile!) din 2022 (care va avea loc in decembrie 2021).

Pe langa culoarea Pantone, la nuntile din 2022 vor domni cu siguranta urmatoarele:

 • nuante pastelate – inclusiv roz pudrat, albastru baby sau piersica;
 • albastru  in diferite nuante;
 • verde – in principal in culoarea sa rece, mint;
 • galben lamaie;
 • alb;
 • ocru;
 • mustar;
 • portocaliu etc.

Nunta cu tematica neagra

Mirii care doresc sa abordeze o tematica mai moderna pot recurge la utilizarea nuantei de negru in decor, care va da un aer elegant oricarui eveniment. Insa daca se foloseste aceasta nuanta este necesar sa se creeze o coerenta intre toate celelalte elemente cheie ale decorului, precum mobila pentru evenimente si cele mai actuale modele de scaune horeca

Nuanta de alb clasic si toate derivatele sale (crem, ivory) asigura contrastul perfect. Un mobilier care se integreaza perfect in tematica nuntii va impresiona si va crea o armonie vizuala deosebita.  

Ce altceva mai este la moda in materie de nunti?

Datorita cresterii responsabilitatii fata de mediu, meniurile vegane devin din ce in ce mai populare, pentru toti invitatii. Evenimentele sunt adesea organizate intr-un stil mai intim, nu doar din cauza pandemiei, ci si a bugetelor mai mici. Sezonul de toamna este si el ales din ce in ce mai des pentru nunta. In acelasi timp, se poate observa multa inspiratie din seria Netflix Bridgertons, care este dominata de sic si eleganta.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cand este necesar sa se poarte aparat dentar

Articolul Urmator

Costum sau pulover? Ce stil să alegi?

Cele mai populare