gedave

Top 4 motive pentru care să investești în proprietăți industriale

Oamenii de afaceri, care sunt în căutarea unor idei noi de business trebuie să fie știe că investițiile în proprietăți industriale sunt excelente în prezent. De ce? Valoarea imobilelor a crescut treptat în ultimii ani, iar astfel de investiții nu aduc niciodată pierderi, ci dimpotrivă. Care sunt, însă cele mai importante motive pentru care antreprenorii să se orienteze către o astfel de idee? Răspunsul, în rândurile de mai jos!

O gamă largă de cereri pentru construcțiile industriale

În România, cererea pentru construcții industriale a sporit considerabil în ultimii ani. De la hale de producție, până la fabrici și depozite, toate sunt la mare căutare, întrucât numărul companiilor care au găsit pe piața din România forță de muncă de calitate a crescut foarte mult. Majoritatea acestor tipuri de proprietăți industriale se află la marginea orașelor, acolo unde se pot desfășura diferite tipuri de activități. Clădirile sunt accesibile, însă atât pentru angajații care dispun de autoturisme personale, cât și pentru cei care folosesc mijloacele de transport în comun pentru a ajunge la serviciu.

Valoarea proprietăților industriale, într-o continuă creștere

Prețul per metru pătrat pentru proprietățile industriale a crescut foarte mult, în comparație cu acum câțiva ani. Mai exact, dacă oamenii de afaceri investesc astăzi în clădiri industriale, peste cel mult un an vor putea obține profit cu ajutorul lor, indiferent dacă le închiriază sau dacă le vând. De exemplu, valoarea proprietăților industriale poate ajunge și la până de 2 ori mai mare atunci când cererea este una ridicată.

Întreținerea, ușor de realizat

Cele mai citite articole

Oamenii de afaceri care cumpără proprietăți industriale, cu scopul de a le păstra până când le vând ori le închiriază trebuie să ia în considerare și faptul că trebuie să le întrețină, pentru a le putea prezenta clienților într-o stare foarte bună. Costurile aferente acestei activități nu sunt, însă foarte mari, având în vedere profitul pe care antreprenorii îl vor obține.

Investiții sigure în proprietăți industriale

Spre deosebire de multe alte tipuri de investiții, proprietățile industriale oferă celor care le cumpără certitudinea că la un moment dat se vor vinde sau se vor închiria, mai ales dacă sunt situate în zone aflate la mare căutare. Important este, însă ca oamenii de afaceri să fie atenți atunci când fac astfel de investiții și să pună în balanță atât avantajele, cât și dezvantajele imobilelor. Doar astfel vor putea obține profitul pe care și-l doresc.

Piața imobiliară este în plină dezvoltare, în ciuda situației economice dificile cauzate de pandemia de Coronavirus. Marile companii își continuă activitatea, în pofida restricțiilor, pentru că întreaga populație are nevoie de locuri de muncă, dar și de produse cu ajutorul cărora să își continue traiul în condiții optime. De aceea, oamenii de afaceri trebuie să fie chibzuiți, să caute cu atenție oportunități care să le aducă rezultatele dorite și să aștepte momentul potrivit pentru a-și vinde sau pentru a-și închiria proprietățile.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Trandafirii galbeni – de la origini la semnificații

Articolul Urmator

10 sfaturi pentru antreprenorii la început de drum

Cele mai populare