gedave

Top 7 moduri de a obține Google Maps pe telefoanele dvs. Huawei

Aplicații importante, cum ar fi Google Maps, ne-au creat naveta mai confortabilă ca niciodată, cu actualizări reale de timp ale traficului, navigare inch cu inch, hărți offline și multe altele. Și, deși puteți conta pe aplicația care vă va conduce chiar și pe cele mai îndepărtate teritorii, nu este rar ca Google Maps să lovească o barieră sau să se prăbușească des.

În acest sens, pot exista o mulțime de elemente responsabile huawei google maps crash. Pur și simplu, dacă vă grăbiți, am stabilit un ghid care ar fi bine să facă aplicația Google Maps să acționeze foarte rapid. Și așa, hai să le verificăm.

1. Opriți forțat Google Maps:

Dacă aplicația Google Maps nu pornește corect sau întâmpină o mică eroare, atunci este posibil ca aplicația să se prăbușească. În cazurile specificate, doar repornirea aplicației ar fi mai bine să faceți trucul magic.

Țineți apăsat apăsat pe imaginea Google Maps și alegeți informațiile despre aplicație. Asta te va conduce la Setările aplicației. Faceți clic pe Forțare oprire și bate OK odată ce este acționat.

2. Din nou, porniți telefonul:

Dacă efectul persistă, puteți încerca și să reporniți telefonul. Uneori, aplicațiile și procedurile care rulează în fundal se pot interpune cu Hărți Google și pot duce la colaps. Repornirea telefonului vă va ajuta la închiderea procedurilor specificate și la remedierea oricăror mici erori de-a lungul procesului.

3. Asigurați-vă licențele aplicației:

Dacă Google Maps nu funcționează conform specificațiilor, atunci puteți verifica licențele aplicației. Dacă aplicația nu este permisă toate permisiunile esențiale necesare, este posibil să nu acționeze.

Cele mai citite articole

4. Goliți memoria cache și datele:

Aplicațiile importante, cum ar fi Google Maps, rulează pentru a acumula date cache pentru a reduce timpii de încărcare. La un moment dat, aceste date devin învechite, jignesc mai mult decât facilitează. Deci, puteți încerca să creați memoria cache pentru Google Maps pentru a vă asigura că aceasta rezolvă problema.

Dacă consecința persistă și, astfel, puteți respecta pașii de mai sus pentru a clarifica și informațiile despre aplicație. Este la fel de productiv ca dezinstalarea și reinstalarea Hărților Google, deoarece elimina toate informațiile despre aplicație legate de aplicație.

5. Servicii Google Play implicite din fabrică:

Serviciile Google Play acționează în mod inepuizabil în fundal pe toate telefoanele Android pentru a conecta aplicații, serviciile Google și Android în mod colectiv. Desigur, oricare ar fi consecințele cu serviciile Google Play de pe dispozitivul dvs. va crea probleme și va forța în continuare aplicații precum Google Maps să se prăbușească. Și apoi, pe lângă sortarea memoriei cache și a informațiilor pentru Google Maps, puteți face la fel de bine ca și pentru serviciile Google Play.

6. Actualizați aplicația:

Actualizările aplicațiilor adaugă de obicei tot felul de îmbunătățiri ale aplicației și remedieri de erori. Pur și simplu, dacă nu rulați pentru a vă actualiza aplicațiile în mod regulat, mai devreme sau mai târziu, acestea vor deveni învechite și s-ar putea să nu funcționeze așa cum obișnuiau. Astfel, puteți încerca să actualizați Google Maps la cea mai recentă ediție pentru a vă asigura că acest lucru facilitează.

7. Actualizați Android:

Pe lângă actualizarea aplicațiilor, ar fi mai bine să vă creați un obicei de a actualiza sistemul de operare al dispozitivului. Acest lucru va ajuta la eliminarea oricăror probleme de compatibilitate și la stabilirea eventualelor erori legate de sistemul de operare care sunt responsabile pentru colapsul Google Maps.

Urmând pașii menționați mai sus, puteți obține din nou Google Maps pe dispozitivul dvs. Nu este o problemă decât dacă o simți.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Care sunt scopul și modalitățile de a descărca aplicația EMAG pe telefoanele dvs. Huawei?

Articolul Urmator

Sfaturi pentru alegerea unei șampanii de calitate

Cele mai populare