gedave

Top dispozitive cu care poti detecta camerele si microfoanele ascunse

Top dispozitive cu care poti detecta camerele si microfoanele ascunse

Dezvoltarea metodelor si a tehnicilor de supraveghere a facut ca piata sa fie invadata de multe instrumente specializate care pot fi utilizate pentru supraveghere, dar, in acelasi timp si de echipamente care le detecteaza pe primele, indiferent cat de performante ar fi acestea sau daca sunt pornite sau nu. 

Persoanele care suspecteaza ca sunt urmarite, pot cauta pe internet detectoare camere si in scurt timp misterul va fi elucidat. Iata un top al unora dintre cele mai populare si eficiente dispozitive ce pot fi utilizate in acest scop:

Detector profesional de camere, microfoane, telefoane GPS Raksa iDET

Acest detector il scuteste pe utlizatorul sau de contactarea unui detectiv particular atunci cand vrea sa afle de ce anumiti oameni par sa stie prea multe informatii confidentiale despre el. Pentru ca este foarte simplu sa fie montate camere video si microfoane in anumite locuri, la fel de  usor este si ca acestea sa fie detectate, cu ajutorul gadgetului de fata. 

Aceste detector depisteaza: toate unitatile care utilizeaza semnal GSM – microfoane, GPS-uri, telefoane; transmitatoare cordless; transmitatoare wireless cu modulare digitala; camere spion wireless. Aparatul are mai multe moduri de functionare: paza (guard), analiza (sweep) sau cautare (search). 

Eficienta sa este una ridicata, avand mai multe functii de inalta performanta: 

  • receptie individuala pentru diverse tipuri de semnale;
  • detectarea semnalelor digitale sau de banda larga;
  • scanarea si analizarea rapida;
  • calibrarea automata;
  • interceptarea si redarea microfoanelor wireless;
  • raport amanuntit;
  • semnal luminos.

Detector de camere si microfoane RF 1-8, Pro MAX

Acest detector reprezinta o solutie profesionala pentru detectarea camerelor, a microfoanelor si a dispozitivelor GPS care sunt amplasate ilegal intr-un anumit spatiu. Cu ajutorul sau perimetrul respectiv poate fi scanat si se va urmari afisajul care indica intensitatea unui semnal depistat. Are trei moduri de avertizare (silentios, sonor si LED).

Cele mai citite articole

Daca microfoanele sau camerele spion nu sunt observate cu ochiul liber, nu inseamna ca ele nu exista. Cu detectorul Pro MAX se pot depista microcamere de diverse tipuri (GSM, wifi, ip, GPRS, edge, 3G, 4G, 4G+). Autonomia sa este de 9 ore si mai are avantajul unei dimensiuni si al unei greutati reduse, fiind compact, portabil, eficient si foarte usor de folosit.

Detector profesional de Microfoane si camere Autentic TSCM (i1207)

In momentul in care suspecteaza ca le-au fost puse microfoane si camere in masina, in birou sau in locuinta, primul lucru pe care trebuie sa-l faca persoanele in cauza este sa-si achizitioneze un astfel de produs eficient si usor de folosit, cum este cel de fata. 

Acesta este capabil sa scaneze mai multe tipuri de semnale: CDMA, GSM, WCDMA, wi-fi, bluetooth, Wi-Max. 

Dreptul de a se proteja ii apartine fiecarui om, iar din acest punct de vedere este bine de stiut ca acest detector nu bruiaza nicio frecventa, deci nu incalca legea. El este usor de folosit, si are 3 moduri de avertizare. Este dotat cu atenuator pentru a face localizarea mai usoara si actioneaza pe o raza de pana la 10 metri.

In concluzie, dispozitivele de detectare a camerelor ascunse si a microfoanelor sunt foarte utile in cazul in care oamenii suspecteaza ca sunt urmariti. Alegerea unor produse profesionale este cea mai indicata, pentru ca aceste produse sunt printre cele mai eficiente de pe piata.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Activități distractive pentru copii în așteptarea Crăciunului

Articolul Urmator

Care sunt cele mai bune microfoane pentru podcast

Cele mai populare