gedave

Vanzarea de Bitcoin, o modalitate la moda de a avea un profit bun pe termen scurt

Vanzarea de Bitcoin, o modalitate la moda de a avea un profit bun pe termen scurt

Astazi, cand totul se desfasoara in online, avem o multime de variante de a castiga bani fara prea mare efort. De pilda, putem avea un site cu articol de calitate, putem avea spatii publicitare vandute pe el, putem afisa reclame Google si putem castiga din traficul de pe site. Sau foarte bine putem sa ne ocupa de marketing online, de PR online, de administrarea si gestionarea retelelor de socializare, de administrarea conturilor unor companii.

Aceste tipuri de activitati nu ne vor aduce venituri prea consistente, e adevarat, dar este un inceput. Pentru venituri ceva mai mari si o modalitate moderna de a face bani online putem sa ne ocupa de vanzarea de Bitcoin. Bitcoin este moneda digitala, de 10 ani de cand a aparut a fost tranzactionata mai mereu si a adus venituri bune celor care au stiut sa profite de pe urma fluctuatiilor ei.

Cele mai citite articole

Cine are Bitcoini cumparati poate oricand sa vinda cand preturile de vanzare cresc. Daca nu ai Bitcoin poti sa cumperi si sa vinzi mai departe cand piata este in favoarea ta. Vanzarea de criptomonede este mult mai simpla astazi, prin intermediul unui schimb online de criptomonede, criptomonedele sunt convertite in numerar.

Comisioanele scazute, investitia profitabila, transparenta si pseudo-anonimitatea, accesibilitea tranzactionarii, indiferent ca avem bitcoin de vanzare sau la cumparare, iata doar cateva avantaje ale tranzactionarii de Bitcoin. Si in Romania avem deja platforme specializate in tranzactionarea de Bitcoin, care se ocupa atat de siguranta tranzactiilor, cat si de rapiditatea acestora.

Daca avem bitcoin de vanzare putem sa avem tranzactii virtuale si sa primim in schimb alte criptomonede sau euro, preturile sunt reglate de cerere si de oferta. Orice intrebare despre tranzactionare poate fi adresata echipelor platformelor care asigura cadrul online si de securitate pentru orice tranzactie in care se folosesc criptomonede. In acest fel stim ce avem de facut, ce inseamna si ce presupune tranzactionarea si ne putem bucura de beneficiile cumpararii sau vanzarii de Bitcoin pentru venituri in plus „rotunde” pe termen scurt si mediu.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cursurile de masaj si de manichiura sunt baza pentru o afacere cu un centru de masaj si de manichiura-pedichiura

Articolul Urmator

Pompa submersibilă, utilă în orice gospodărie la curte

Cele mai populare