gedave

3 accesorii esențiale în garderoba unui bărbat

Spre deosebire de femei, bărbații nu au la fel de multe accesorii sau haine. Cu toate acestea, din garderoba masculină nu trebuie să lipsească accesoriile esențiale, care să întregească orice ținută.

Vrei să știi cum poți obține outfituri moderne, cu ajutorul accesoriilor din garderobă? Ține cont de următoarele idei, pentru ținute masculine accesorizate corect!

Cureaua

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/black-leather-belt-989938/

Din dressing-ul tău pot face parte câteva curele bărbătești, în modele clasice din piele, pe maro și negru. Cureaua nu este doar un accesoriu funcțional, ci unul care pune în valoare outfitul purtat. Cureaua reprezintă un accesoriu indispensabil, la modă, ce poate fi purtată în numeroase combinații. Astfel, cureaua poate să adauge un plus de personalitate stilului vestimentar clasic, sport, casual sau elegant, în funcție de evenimentul la care participi.

În afară de curelele negre și maro, poți opta și pentru modele pe albastru, verde sau roșu, din piele sau materiale textile rezistente. Dacă vrei să achiziționezi o curea, gândește-te la numeroase aspecte:

  • Alege cureaua în lungimea ideală. Acest accesoriu nu trebuie să fie nici prea scurtă dar nici prea lungă, ci ales în funcție de mărimea și de statura ta.
  • Culoarea curelei trebuie să se potrivească cu ținuta pe care o porți.
  • Optează pentru o curea din materiale de calitate, precum pielea, care se comportă ideal pe termen lung.

Geanta

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/brown-leather-handbag-2977304/

Cele mai citite articole

Al doilea accesoriu util în garderoba domnilor este geanta. Acest accesoriu este extrem de util și completează perfect ținută, fie că vorbim despre un model sport sau unul elegant.

Mergi la birou în fiecare zi? Ai nevoie de o geantă elegantă în care să-ți ții documentele, obiectele personale sau laptopul. O geantă sport te ajută să iei cu tine echipamentul sportiv atunci când mergi la sală. În afară de servieta elegantă și de geanta pentru sala, poți include în colecția de genți și rucsacul simplu, pe care să-l porți atunci când te plimbi prin oraș sau mergi în vacanță.

Există o varietate de modele de genți, disponibile în numeroase de modele și culori, din materiale diferite.

Șapca

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/photo-of-man-wearing-cap-2464687/

Îți place să porți ținute sport sau casual, lejere? Asigură-te că incluzi în gama de accesorii și o șapcă. Șapca a devenit un accesoriu indispensabil în ținutele casual bărbătești și nu mai este purtată doar la sală, în parc sau pe stadion.

Indiferent de momentul zilei, poți să porți o șapcă la o ținută casual. Există șepci clasice sau modele de tip baseball, care să asigure o ventilare optimă. Optează pentru șepci confecționate din materiale ușoare, cu uscare rapidă. Șepcile sunt la modă și în acest sezon, fiind recomandate în special în ținutele casual și sport, pentru zilele relaxante.

Nu doar modelele de șepci sunt numeroase, ci și culorile. Cele mai populare șepci sunt cele pe negru, alb, albastru, roșu, negru și gri. Nu rămâne decât să alegi una dintre aceste nuanțe versatile, care se potrivește ușor cu hainele pe care le porți.

Inspiră-te din sugestiile noastre, indiferent dacă îți face plăcere să porți curele, șepci sau genți sport și elegante. Aceste accesorii au rolul de a-ți completa cu succes stilul vestimentar, care să iasă în evidență.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cum asortezi o rochie cu imprimeuri?

Articolul Urmator

Ce culori să porți pentru a crea o primă impresie plăcută

Cele mai populare