gedave

Cum asortezi o rochie cu imprimeuri?

Poți să afli în continuare:

– Dacă rochiile cu imprimeuri mai sunt la modă

– Cum se pot accesoriza diversele tipuri de rochii cu imprimeuri (sfaturi simplu de urmat)

  • Rochiile cu imprimeuri au fost și sunt în continuare în trend

An după an, putem vedea cum diferitele modele de rochii de plajă speciale tind ca să fie promovate cu ardoare de către stiliștii internaționali de renume. Poate fi vorba de o rochie cu o grafică mai simplă sau de o rochie cu un imprimeu îndrăzneț. Ideea de bază este aceea că piesele vestimentare cu imprimeuri nu se vor demoda niciodată.

Deși în mare trend, este un adevăr și faptul că multe femei întâmpină unele dificultăți atunci când încearcă să combine o rochie imprimată pe care o îndrăgesc cu un accesoriu chic. Este o sarcină dificilă, dar dacă cunoști bine în ce constă stilul de imprimare, culorile și modelul, cu siguranță ceea ce a fost dificil va ajunge să fie până la urmă ceva relativ simplu de armonizat cu restul ținutei.

  • Primul sfat de bază este să se urmeze culorile imprimeului rochiei când alegem accesoriile potrivite pentru ea

Multe fashioniste s-au alăturat deja modei rochiilor imprimate cu cele mai diverse modele. Este ușor să combinăm accesoriile noastre atunci când știm cu ce ne stă bine și care sunt limitările acestor piese de îmbrăcăminte. Chiar și dacă este vorba rochii cu imprimeu floral.

Spre exemplu, dacă culoarea albastră predomină în rochia imprimată, specialiștii recomandă ca să se urmeze același ton de culoare și în materie de accesorii, precum ar fi o pereche de pantofi albaștri sau o geantă. Dacă e vorba de o rochie cu imprimeu în nuanțe de albastru și alb, se poate opta pentru o geantă albastră și o pereche de teniși albi.

Vestea bună este că rochiile imprimate pot fi purtate în orice anotimp . Vara poți ca să faci exces de accesorii (uni) și iarna pot fi combinate cu jachetele într-o singură culoare.

Urmând acest sfat, al utilizării aceluiași ton predominant al imprimeului rochiei în accesoriile care completează aspectul (genți și încălțăminte), nu vei da greș.

Atunci când alegi podoabele cele mai potrivite de purtat cu rochia imprimată, poți opta pentru niște cercei delicați și mici, în opoziție cu niște imprimeuri mari și colorate prezente pe materialul rochiei. De asemenea, niște coliere și inele subțiri, de asemenea, arată minunat cu o astfel de piesă vestimentară.

Imprimeurile cu mandale, popularul stil boho chic, se potrivesc foarte bine cu bijuteriile din aceeași gamă de modele. O astfel de colecție completă de accesorii sunt perfecte pentru rochiile cu imprimeu de vară.

Cele mai citite articole

Dacă imprimeurile rochiilor sunt ceva mai sobre, precum ar fi liniile sau formele geometrice. piesele vestimentare în cauză au o versatilitate mult mai mare. Se pot combina cu accesorii mari sau, din contră, cu podoabe minimaliste. În funcție de modul de accesorizare, aceeași rochie cu imprimeuri se poate adapta fără probleme pentru diferite ocazii.

  • Regula este de bază pentru rochiile cu imprimeuri animal print: mai puțin înseamnă întotdeauna mai mult!

Aceasta este cea mai dificilă imprimare de potrivit, conform specialiștilor fashion, deoarece atrage deja atenția de la sine și aduce cu sine multă vizibilitate.

Tocmai de aceea, aceste imprimeuri se combină cel mai bine cu niște piese în nuanțe neutre, precum cele de bej, negru sau maro. Pot fi folosite și accesorii cu o notă de roșu, cu toate acestea, alegerea piesei de culoare aprinsă trebuie să fie în armonie perfectă cu rochia, pentru a nu crea un bruiaj din punct de vedere optic. Limitează accesoriile roșii la un singur articol, precum ar fi o poșetă, o pereche de pantofi ori niște sandale cu toc. Sau, de ce nu, la un machiaj potrivit (care poate fi considerat un accesoriu în sine).

Atunci când alegi perechea de cercei sau colierul care se potrivește cu acest model zoomorf, dacă nu vrei ca să greșești, alege-le mai ales pe acelea aurii ! Colierele placate cu aur sunt perfecte pentru rochiile cu imprimeu animal, indiferent că este vorba de o imprimare mai discretă stil zebră sau de un impact vizual mai puternic precum stilul jaguar.

  • Accesoriile potrivite pentru rochiile cu imprimeuri florale

Considerată una dintre cele mai ușoare piese vestimentare cu imprimeu în privința asortării, rochiile florale au fost în urmă cu niște ani văzute ca fiind învechite. Cu toate acestea, odată cu schimbarea curentelor modei, au revenit în forță și, în zilele noastre, este obișnuit să vezi câte o rochie înflorată oriunde. Importantă este doar dimensiunea imprimeurilor vegetale. Mare atenție: florile mari dau impresia unui corp mai mare și invers.

Rochiile florale se potrivesc bine combinate cu niște curele simple, in nuanțe uni, care ajută la crearea liniilor siluetei și conferă toată delicatețea pe care o cere acest tip de imprimeu popular.

Rochiile mai scurte înflorate, până la genunchi, se combină cel mai bine cu o încălțăminte cu tocuri, dar care să fie în culoarea predominantă a imprimeului. Dacă încă este vorba de o rochie lungă (maxi), merită să pariezi pe o pereche de sandale plate, pentru că nu vei greși.

Când vine vorba de accesorii pentru femei cu imprimeuri florale, a alege piese mai delicate este întotdeauna cea mai bună alegere. Este suficient un simplu medalion sau un mic colier cu un pandantiv cât mai delicat. Pentru a nu face nicio greșeală, cel mai bine este să te orientezi către bijuterii din aur roz și să aduci în acest fel o notă și mai romantică pe care florile o cer.

  • Accesorizarea rochiilor cu imprimeu geometric

Secretul pentru a compune un aspect plăcut când este vorba de figuri geometrice clare este echilibrul, deoarece rochiile cu imprimeuri în acest stil sunt foarte atractive, moderne și aduc multă vizibilitate când sunt purtate.

Acordă atenție culorilor imprimeului, dar și culorii pielii tale. Cel mai indicat, pentru a nu greși grav, preferabil este ca să se aleagă prioritar niște piese din categoria accesorii neutre și simple.

Aceste imprimeuri, conform specialiștilor în modă, cer accesorii cu aceeași culoare predominantă. Un imprimeu geometric care includ galben, negru și gri poate fi folosită cu o centură galbenă, mai multe brățări, o eșarfă gri și tocuri negre sau metalice.

Piesele foarte strălucitoare vor aduce o mulțime de informații vizuale. Secretul pentru a nu greși atunci când combini rochia geometrică cu accesoriile este să folosești cercei sau coliere și brățări cu forme geometrice asemănătoare cu acelea prezente pe rochie.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Birourile viitorului se aleg chiar acum. Nu pierde ocazia nici tu!

Articolul Urmator

3 accesorii esențiale în garderoba unui bărbat

Cele mai populare