gedave

Alege echipamentele frigorifice și gastronomice potrivite, pentru profituri strălucite!

Dacă ești gata să îți schimbi afacerea HoReCa în mai bine și să obții un profit real și post pandemie, atunci contactează cu încredere TC Romania Crown Cool – unul dintre cei mai importanți distribuitori de echipamente pentru profesioniștii din acest sector de activitate.

Vei găsi aici, pentru a te orienta mai ușor prin noianul de produse și oferte, selecții pe categorii și subcategorii, care îți vor permite să te familiarizezi cu lista completă de echipamente frigorifice și gastronomice profesionale provenite de la producătorii de top internaționali. Dotează-te azi inteligent pentru a obține  un profit frumos începând de mâine!

Dacă ești interesat de anumite informații cu privire la diversele tipuri de dotări profesionale necesare unității HoReCa pe care o deții (restaurant tradițional, local fast food, ceainărie, cafenea, bar etc.) vei primi răspunsuri complete la toate întrebările pe care le ai de la echipa de specialiști de la TC Romania Crown Cool.

Fii profesionist adevărat și lucrează doar cu profesioniștii!

Obiectivul principal al companiei de distribuție amintit – TC Romania Crown Cool – este acela de a oferi soluții bazate pe nevoile reale ale fiecărei afaceri din industria ospitalității.

În alegerea dotărilor HoReCa celor mai potrivite, orice antreprenor ce activează în acest domeniu atât de concurențial trebuie să aibă în vedere anumiți parametri:

Cu privire la produsele și la serviciile ce vor fi achiziționate de la distribuitor:

  • ce produse și servicii HoReCa este bine să fie comandate;
  • cum se pot valorifica oportunităților de vânzare prin cunoașterea mai bună a produsului/serviciului respectiv;
  • corecta (auto)evaluare a produselor/serviciilor HoReCa „personalizate” care oferă plusvaloare, va diferenția respectiva afacere de cele ale concurenților direcți;
  • cum ar putea să fie îmbunătățită, modificată și extinsă oferta gastronomică prezentă pe termen mediu, prin achiziționarea anumitor dotări.

Cu privire la procese și operațiuni desfășurate în unitatea HoReCa cumpărătoare

Dotările HoReCa calitative sunt necesare bunei standardizări a proceselor de lucru, stabilirii unei rutine zilnice și obținerea unei productivități crescute a muncii.

Cele mai citite articole

Cunoașterea consumatorilor este esențială pentru satisfacerea nevoilor acestora, obiceiurile specifice ale acestora. Nu mai este suficientă acum strângerea unor date de ordin general despre publicul-țintă pentru a avea succes în domeniul atât de competitiv al ospitalității.

Dotările HoReCa foarte bune, precum sunt acelea ce se pot achiziționa de la TC Romania Crown Cool vor ajuta în siguranță în acest sens, dar nu este chiar foarte simplu să fie alese exact acelea cu adevărat necesare.

Spre exemplu, într-o unitate de alimentație publică clienții sunt extrem de diverși. Fiecare dintre ei poate avea motivații interioare foarte diferite, chiar și atunci când cumpără același tip de produs.

Pe de altă parte, de multe ori, chiar dacă într-un magazin alimentar sau într-un bufet un anumit produs are un preț mai mic decât de obicei, fără existența unor materiale promoționale sau fără o vizibilitate adecvată (spre exemplu așezarea lui într-un loc central, într-o vitrină frigorifică iluminată cu leduri, dacă este perisabil), se va reduce profitul, deoarece nu s-au luat toate măsurile să fie generate vânzări suplimentare.

Dacă un consumator intră într-un restaurant, el poate își dorește ca meniul să fie servit în cel mai scurt timp posibil, deoarece îi este foame. Alt client, în schimb, poate ar dori să mănânce la un anumit local din comoditate, din cauză că muncește prea multe ore din zi și efectiv nu are timp să gătească.

Ori, poate, altcineva vrea să se relaxeze într-un loc frumos amenajat, unde se poate bucura de o mâncare bună, un pahar de băutură servit cu eleganță de către chelner. Dotările vor face diferența.

La fel și în cazul în care oferta este de mâncare rapidă, iar ceea ce va predomina în ochii clienților pofticioși va fi prepararea rapidă (de multe ori chiar în fața lor) și servirea calitativă, profesionistă a produselor alimentare dorite.

A nu-ți cunoaște foarte bine cumpărătorii din punctul de vedere al nevoilor pe care aceștia le au și a nu activa pârghiile corespunzătoare, inclusiv în materie de dotări profesionale, poate conduce antreprenorul să ia decizii greșite care generează pierderi, ba chiar și la faliment, în cazurile grave.

TC Romania Crown Cool vă poate ajuta cu diverse soluții avantajoase, în materie de echipamente frigorifice și gastronomice foarte calitative pentru a îndeplini dorințele specifice ale clienților dumneavoastră!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

5 idei pentru amenajarea unei grădini în stil modern

Articolul Urmator

Rochii de ocazie pentru evenimente elegante

Cele mai populare