gedave

Rochii de ocazie pentru evenimente elegante

Rochii de ocazie pentru evenimente elegante

Atunci când ne gândim la o rochie de ocazie, ne vine în minte imaginea unei rochii lungi, elegante. Nimic nu se compară cu o femeie cochetă, îmbrăcată într-o rochie minunată, cu un ruj roșu și o atitudine de milioane. De multe ori, atitudinea și încrederea în sine vine și de la îmbrăcăminte. Tocmai de aceea, femeile vor să strălucească atunci când participă la câte un eveniment. De la rochie până la încălțări, accesorii sau machiaj și coafură, totul trebuie să fie perfect.

Era o vreme când consideram că rochiile lungi nu avantajează pe toată lumea. În ultima perioadă m-am convins că oricine poate arăta super într-o rochie de ocazie lungă, dacă o alege astfel încât să i se potrivească. Nu toate femeile vor arăta wow în rochii cu volane, așa cum nu tuturor li se va potrivi o rochie tip sirenă, pe corp.

Atâta timp cât învățăm să ne cunoaștem corpul, cu plusuri și minusuri, vom reuși să alegem rochiile perfecte pentru noi. Acestea trebuie să ne scoată în evidență atu-urile și să ne ascundă defectele.

3 modele de rochii de ocazie lungi

Cele mai citite articole


Rochiile tip sirenă se potrivesc femeilor slăbuțe, în general. Sunt elegante și arată minunat pe un corp bine întreținut. O rochie de acest fel, accesorizată cu gust, te va face să arăți de milioane. Roșul va fi mereu o culoare îndrăzneață, dar extrem de potrivită pentru o rochie lungă.

O astfel de rochie diafană, într-un verde intens este o alegere pe care nu ar face-o toată lumea. Tocmai de asta este alegerea perfectă. Culoarea intensă contrastează și delicatețea modelului, iar rochia emană eleganță prin toți porii. Deși simplă ca model, este de mare efect datorită culorii.

Niciodată nu poți da greș cu o rochie neagră. Așa cum am spus în repetate rânduri, orice femeie trebuie să aibă o rochie neagră în dulap. Aceasta te poate salva din orice impas vestimentar. Este elegantă și distinsă, în același timp.

Cele trei modele, precum și multe altele le puteți găsi pe www.neer.ro

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Alege echipamentele frigorifice și gastronomice potrivite, pentru profituri strălucite!

Articolul Urmator

5 idei de ținute casual cu pantofi sport

Cele mai populare