gedave

Ce este uimitor la Huawei Nova Y70?

Huawei s-a ocupat cu întârziere în timp ce se referă la introducerea de telefoane nou-nouțe pentru gama medie și locurile entry-level. Atât de mult și încât ai putea dobândi puțin derutat de volumul absolut de alegeri pe care producătorul chinez ne-a adus recuzita în ultimul timp.

Cel mai recent truc care luptă pentru îngrijire de la Huawei este, pur și simplu, Nova Y70. Are suficient pentru a permite o credință de durată? Am renunțat la ultimele două luni cu Nova Y70 pentru a afla mai multe despre el.

Miezul Nova:

Începând ca tot timpul cu model și Huawei nu a acceptat nimic prea puternic aici.

În acest sens, există atât de mult aspectul și experiența unui serial Nova; pur și simplu, locația camerei și cadrul trucului sunt puțin mai de bun gust decât ceea ce am constatat până acum. Chenarul menționat este tot același metalic; pur și simplu, capacul din spate este din plastic fixat cu un luciu avansat pentru a duplica aspectul glazurii.

În ansamblu, este un truc de senzație moderat superior cu 6,75? Afișaj HD+ (1600×720), deși în acel loc sunt câțiva factori observați în mod obișnuit pe trucuri ceva mai vechi.

Pe această față, un detector de semne de degete este grefat în butonul de pornire în loc de sub-afișaj, la fel ca majoritatea smartphone-urilor din seria P. La aceasta se adaugă și un ecran de afișare în stil picătură de rouă, care este, de asemenea, un factor de design de la câteva dintre dispozitivele anterioare ale Huawei.

Având în vedere punctul de cost al lui Nova Y70 în acel loc, există câteva granturi de făcut și câteva batjocuri generale pentru a propune un smartphone robust, complet.

Cele mai citite articole

Căutând la câteva dintre diferitele specificații cheie ale trucului, un C.P.U octa-core. este prezent purtând 1,70 Ghz și 2,0 Ghz, fiecare pe 4 nuclee. La aceasta se adaugă 4 GB RAM și 128 GB memorie la bord.

Un sistem de operare inconsecvent:

Trecem instantaneu la sistemul software, iar realitatea că Huawei s-a aplecat către ecosistemul său personal HMS pentru a renunța la senzația de pe această față ar fi bine să fie de mult familiară.

În această privință, există totuși câteva dureri în creștere la această expresie a telefonului, cu consecințele nu doar legate de Y70, ci și de multe dintre telefoanele Huawei mai noi instalate în ultimul timp.

Verdictul final:

nova y70 preț în România este de 960 RON. La orice oră diferită, ar fi o ridicare recomandabilă, pur și simplu având în vedere volumul de bluff al telefoanelor bang-up mid-range de pe piață recent, pentru un pic de bani în plus, ești capabil să aleagă cea mai bună alegere.

La acestea se adaugă HMS și AppGallery, care continuă să-și descopere picioarele și cerințele pentru a îndrepta câteva îndoieli, atâta timp cât sunt în cauză UI și sentimentul utilizatorului.

Deși este luat în considerare opțiunile la fel de preț și specificate din acel loc, care nu necesită soluții pentru a renunța la întreaga senzație Google, Nova Y70 este puțin depășit.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

5 curiozități pe care trebuie să le știi despre Spania

Articolul Urmator

Hârtie Huawei MatePad: nu doar o tabletă, ci și un E-Reader

Cele mai populare