gedave

Hârtie Huawei MatePad: nu doar o tabletă, ci și un E-Reader

Hârtie Huawei MatePad: nu doar o tabletă, ci și un E-Reader

Mulți dintre voi au deținut în mod plauzibil o tabletă până acum sau încă faceți ceea ce acceptă un e-reader. Ei bine, suntem aici pentru a discuta ceva intermediar între cele două. Suntem aici pentru a face o recenzie a Huawei MatePad Paper, care este într-adevăr o tabletă cu ecran E Ink. matepad paper preț este sub 500 RON in Romania.

Hârtia Huawei MatePad este slabă, ușoară și aderență:

Am fost mândru când am folosit pentru prima dată acest truc, deoarece nu este șmecher. Dacă există un singur lucru, detest atunci când este vorba despre smartphone-urile și tabletele de astăzi, este cât de slick sunt. În mod considerabil, asta și dimensionarea smartphone-urilor de astăzi, pur și simplu aceasta este o altă poveste. Hârtia Huawei MatePad aproape se simte ca și cum ar fi îmbrăcată în piele, doar că nu de fapt. Are un model îngrijorător pe spate care ajută în principal la aderență. De asemenea, nu este un magnet de murdărie; în orice caz, nu a fost în timpul utilizării mele și, deci, este tot timpul un plus.

Gimmick-ul este, de asemenea, foarte subțire și are un fel de rame subțiri de jur împrejur, ei bine, scoateți pe partea stângă. Această diviziune este mai compactă intenționat, astfel încât să aveți ceva de care să înțelegeți și trucul. Este perfect pentru a o păstra. Hârtia Huawei MatePad nu este, de asemenea, prea gravidă numărând dimensiunea sa. Are 360 ​​de grame, deși evaluează 225,2 x 182,7 x 6,65 mm. Este disponibil în culorile negru, albastru și bej, în funcție de piață.

Un scaner de semne de degete se așează în vârful mare:

Cele mai citite articole

În acest sens, există un scanner pentru semne de degete în partea superioară a trucului. Acel scaner de semne digitale funcționează și ca buton de pornire/blocare. Butoanele de apăsare în sus și în jos sunt pe partea dreaptă, aproape de butonul de alimentare în sine. Gimmick-ul propune difuzoare cu sistem stereo, doar în cazul în care le aveți nevoie pentru cărți audio sau ceva de genul. Multe despre asta după aceea.

Vei primi 2 accesorii valoroase cu el:

Veți achiziționa câteva accesorii cu această tabletă dacă alegeți să o cumpărați. Veți primi Huawei M-Pencil (a doua generație), câteva sfaturi alternative și husa Huawei MatePad Paper Folio. Unele dintre acestea vă vor fi la îndemână, deși utilizați această tabletă, în mod natural, în special stylus-ul.

  • Huawei M-Pencil (a doua generație)
  • Husă folie din hârtie Huawei MatePad

Ecranul E Ink este perfect pentru citirea și transportul notițelor:

Huawei MatePad Paper are un ecran de 10,3 inchi 1872 x 1404 E Ink cu 227 PPI. Gimmick-ul în sine propune un raport ecran-corp de 86,3%. Totuși, afișajul de pe ecran poate dobândi o luminozitate adecvată și este absolut vizibil în soare direct, datorită informațiilor că este un afișaj de ecran E Ink.

Dacă doriți un e-reader variat și mult mai mult decât atât, numărați acest truc. Dacă ești iubitor de cărți, acest ereader este special pentru tine.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Ce este uimitor la Huawei Nova Y70?

Articolul Urmator

Ce trebuie sa stii inainte de tratamentul ortodontic: Sfaturi practice

Cele mai populare