gedave

Cele mai populare loterii internaționale

Cele mai populare loterii internaționale

Pentru pasionații de pariuri sportive și cazinouri online, loteriile sunt jocuri de noroc familiare și agreabile, cu reguli simple și șanse mari de câștig. De aceea majoritatea site-urilor de betting și gambling oferă extrageri zilnice de la cele mai populare loterii internaționale. Iată care sunt acestea și ce avantaje au jucătorii care își încearcă șansa la numerele norocoase: 

Grecia Kino și Grecia Extra

Mulți jucători români preferă să joace la Grecia Kino, o loterie de tip  20/80, în care sunt extrase 20 de numere din intervalul de la 1 la 80. Numele complet al jocului este Grecia Loto Kino Online și oferă la fiecare 5 minute șansa unor câștiguri importante. În completare, pasionații de loterii online pot încerca și Grecia Extra, o variantă premium, cu extrageri mai rare, dar cu bonusuri interesante și jackpoturi atractive. Pariorii pot juca pariuri la Grecia Kino pe ro.betano.com și pe alte site-uri de pariuri online din România.

Loto Italia 20/90 și Il Numerone

Cea mai populară loterie din Italia este Loto Italia 20 90, a cărei denumire completă este Italia Keno 10eLotto 20/90.  Așa cum îi spune și numele, este un joc de loto online în care se extrag 20 de numere din intervalul de la 1 la 90. Alte loterii cunoscute din Italia sunt Win for Life sau Il Numerone, Italia VinciCasa, Italia MillionDay.

Polonia Multi 20/80 și Polonia Keno

Jucătorii români sunt pasionați de loteriile poloneze, care oferă extrageri zilnice, la intervale de câte 4 minute. Cele mai cunoscute sunt Polonia Multi 20/80, unde se extrag 20 de numere din 80 și de Polonia Keno, unde se aleg 20 de numere din intervalul de la 1 la 70.

Spania Bono

Cele mai citite articole

Oferta iberică de loto online este diversă și atractivă pentru pariorii din toată lumea. Este vorba despre faimoasa Spania Bono, care oferă extrageri rapide și frecvente, pe structura 6/49, atât de familiară jucătorilor români. La aceasta se adaugă și loteria L’Express 20/70, unde se extrag 20 de numere din cele 70 prezente în joc. 

Cehia Keno

Site-urile de pariuri din România oferă posibilitatea de joc la loto online pentru extragerile din Cehia, unde se organizează o loterie dinamică și atractivă, denumită Rapid Keno, unde se extrag 12 numere din 60, la intervale de câte 5 minute.

Slovacia Keno

Pentru cei care-și doresc să joace la orice oră, Loto Keno Slovacia  oferă extrageri non-stop, la orice oră din zi și din noapte. Și celelalte loterii au extrageri pe toată perioada zilei, dar sunt și câteva ore de pauză, de obicei de la miezul nopții până la două dimineața. La loteria slovacă se poate juca fără întrerupere, de pe dispozitive mobile sau PC, oriunde s-ar afla pariorii.   

Oferta de loterii online este diversă și interesantă, regulile de joc sunt simple, iar variantele de pariere încep de la pariuri simple și până la combinații de pariuri și scheme complexe de joc. Accesibile, atractive și rapide, jocurile de loto online reprezintă o modalitate excelentă de relaxare și distracție. Se recomandă un joc responsabil și gestionarea cumpătată a bugetului de joc, pentru ca timpul liber petrecut în compania numerelor norocoase să fie savurat pe deplin.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

3 trucuri eficiente pentru îngrijirea părului grizonant

Articolul Urmator

Sfaturi pentru alegerea unui scaun de gaming

Cele mai populare