gedave

Accesoriul care nu lipsește din dulapul niciunei femei: geantă de damă

Accesoriul care nu lipsește din dulapul niciunei femei: geantă de damă

Accesoriile sunt foarte importante pentru doamne și domnișoare, poate mai importante decât articolele vestimentare și de încălțăminte. Ele pun în valoare ținutele, le oferă elegantă, scot în evidență detaliile și oferă o imagine de ansamblu plăcută femeilor care le poartă. Alegerea accesoriilor se face în funcție de preferințe, de hainele din garderobă, dar și de cromatică predominantă. De obicei un accesoriu este din materiale de calitate, are o mărime mai mică sau mai mare și e foarte simplu de purtat.

Unul dintre accesoriile pe care le regăsim în orice ipostază la femeile moderne este geantă. Gențile sunt folosite pentru a ține diverse obiecte necesare, de igienă, telefoane, truse de machiaj, chei, portofele. Modă afectează în egală măsură și aceste genți de damă, anual apar noi și noi modele, cu forme și mărimi diverse. Gențile sunt fabricate din piele ecologică de înaltă calitate, dar avem și genți damă din materiale sintetice, mai ieftine, depinde de fiecare doamna sau domnișoară ce își dorește și ce buget aloca pentru genți. Niciodată numărul genților nu va avea o limita, femeile tind să își cumpere foarte multe genți, pe care să le asorteze la fiecare ținută. E exact că în cazul esarfelor, pe care le porți la n ținute și ai nevoie de cât mai multe.

Cele mai citite articole

Gențile mari, încăpătoare, cu forme originale și texturi interesante sunt preferatele doamnelor, prețul nu e o problema dacă vrei să arăți bine și să atragi atenția, dar să ai și o geantă care să îți fie utilă. Cele micuțe sunt foarte bune pentru a înlocui poșetele sau portofelele mai mari, ele merg foarte bine asortate la ținutele pentru sezoanele de primăvară-vara. Cu cât mai încăpătoare e o geantă, cu atât cea care o poartă va fi mai încântată de ea. Dacă mai are și un design original, cu atât mai bine, va putea fi utilizată în mai multe situații.

În vremurile moderne gențile de damă au început să aibă forme dintre cele mai ciudate, stilurile la care se pot asorta au început să fie foarte variate. Casual, business, sport, nu contează ce stil vrei să adopți, găsești o geantă în magazinele online la un preț bun.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Tranzacțiile cu bitcoin, o normalitate în perioada următoare?

Articolul Urmator

5 lucruri de care să ții cont când alegi canapeaua pentru living

Cele mai populare