gedave

Au Aparut Primele Calatorii Virtuale – Birthright Israel Lanseaza un Tur Online Gratuit!

In contextul in care pandemia de Covid-19 a determinat Israelul sa-si inchida granitele pentru turisti, cea mai mare organizatie de turism educational din lume, Birthright, lanseaza primul tur interactiv dedicat in special tinerilor cu varste intre 18-32 de ani.

„Alege-ti propria aventura”, este primul tur virtual de acest gen, care permite utilizatorilor sa selecteze in timp real ce obiective vor sa viziteze.

Turul dureaza aproximativ 10 minute si este condus de un ghid local pe nume Navee, care ofera o perspectiva mai profunda si mai autentica asupra culturii israeliene. Turul este disponibil pentru oricine doreste sa experimenteze macar o mica parte din ceea ce are Israelul de oferit. Poti alege intre o vizita la fortareata Masada, situata pe malul vestic al Marii Moarte sau la Zidul Plangerii, o experienta intr-un bistro cu specific arabesc sau vegan, poti sa explorezi marile orase sau sa faci o plimbare pe plaja, toate intr-un mod distractiv si interactiv.

Cele mai citite articole

Turul este disponibil accesand acest link: http://youradventure.birthrightisrael.com/.

Conform unui studiu realizat anul trecut de catre Ministerul Turismului din Israel, tinerii cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani reprezinta al doilea cel mai numeros grup de vizitatori romani in Israel. Conform studiului citat anterior, aproximativ 49% dintre vizitatorii romani in Israel au varste cuprinse intre 35 si 60 de ani si aproximativ 31% au varste cuprinse intre 20 si 35 de ani. Tinerii prefera sa calatoreasca individual si sa isi organizeze pe cont propriu calatoriile. Principalele destinatii din Israel alese de vizitatorii cu varsta cuprinsa intre 20 si 35 ani sunt orasele Tel Aviv si Ierusalim.

Despre Israel ca destinatie de vacanta pentru turistii romani

Israelul este o destinatie importanta de calatorie pentru turistii romani, apreciata pentru pelerinajele organizate aici. Incepand cu anul 2017, Ministerul Turismului din Israel si-a concentrat eforturile pe promovarea oraselor Tel Aviv si Ierusalim ca doua destinatii de city break intr-o singura vacanta, oferind experiente multiculturale, o viata de noapte intensa, delicii gastronomice si posibilitati pentru turismul de aventura. Aproape 100 de zboruri saptamanale leaga acum Tel Aviv si Eilat de principalele aeroporturi din Romania – Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi si Sibiu. Anul 2018 comparativ cu 2016 a inregistrat o crestere cu 152% a turistilor romani, iar perspectivele raman extrem de pozitive si pentru 2019.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

De ce sa alegem laptele fara lactoza?

Articolul Urmator

Mai bine închiriază mobilier evenimente decât să cumperi

Cele mai populare