gedave

Dotări horeca bine alese, pentru afaceri de succes

Conti Grup – furnizorul de utilaje, echipamente și accesorii horeca binecunoscut de către toți profesioniștii români din domeniu, pune la dispoziția celor interesați instrumentele necesare pentru ca aceștia să își desfășoare o activitate prin care să își mulțumească la un nivel înalt clienții și, pe cale de consecință, să le aducă profitul visat.

Indiferent că este vorba de un restaurant, o pizzerie, o patiserie, o unitate fast food, un hotel, un bar sau o cantină publică,  reprezentanții acestora pot apela cu încredere la specialiștii de la Conti Grup, deoarece aici se oferă inclusiv servicii de consultanță de specialitate.

De ce să colaborezi pe termen lung cu furnizorul Conti Grup?

Aceia care aleg să lucreze cu Conti Grup le devin parteneri pe termen lung și au șansa de a beneficia inclusiv de niște soluții de finanțare adaptate nevoilor lor specifice.

Ceea ce face diferența atunci când începi o relație de parteneriat cu această companie renumită este faptul că oamenii de aici se vor asigura de fiecare dată că vei alege exact acele echipamente care îți sunt cu adevărat necesare unității tale horeca în etapa actuală și în viitorul relativ apropiat. Mai mult decât atât, colaborând cu Conti Grup vei avea șansa unei consultanțe de calitate atât în momentul în care vei face prima achiziție propriu-zisă de echipamente, utilaje și accesorii, cât și pe parcursul întregii exploatări a acestora. vei putea ulterior să cumperi în completare și altele de la ei, pe măsură ce îți dezvolți business-ul.

Ce poți găsi aici, la Conti Grup? Echipamente din sfera bucătăriei calde, cuptoare gastronomice, mobilier neutru din inox, echipamente de spălat vesela și oalele, echipamente pentru pizza, echipamente și utilaje frigorifice, echipamente fast food, echipamente pentru patiserie și cofetărie, utilaje pentru înghețată, echipamente pentru bar, vitrine de expunere produse alimentare diverse, vitrine pentru băuturi și multe altele.

Service-ul se oferă clienților atât pe perioada garanție, dar și post garanție pe bază de contract, abonament sau chiar la cerere, ori de câte ori se ivește necesitatea.

Cele mai citite articole

Clienții care au ales să colaboreze cu Conti Grup sunt profesioniști din domeniul Horeca sunt extrem de diverși. Au apelat la această companie prestigioasă atât proprietarii de restaurante mici de familie, cât și marile lanțuri naționale, de pensiuni și hoteluri, toți fiind foarte mulțumiți de ceea ce au găsit aici.

Consultanța profesionistă în sectorul horeca, cheia unei afaceri înfloritoare

Serviciile de consultanță constau în identificarea și stabilirea concretă și corectă a fluxului tehnologic în vederea dimensionarii corecte a investiției și calibrării acesteia, în raport de tipul fiecărei afaceri horeca.

Foarte bine apreciat de către clienții Conti Grup este și faptul că sunt puse la dispoziția acestora diverse servicii de finanțare, perfect adaptate pentru diversele lor nevoi particulare, respectiv finanțarea în sistem de leasing și finanțare în sistem de rate de până la un an, precum și posibilitatea de contractare prin închiriere cu drept de achiziție finală pentru utilizatori așa numitul leasing operațional. 

Conti Grup, prietenul tău de nădejde în activitatea horeca

Multe unități horeca au decis ca să pornească la drum cu utilajele echipamentele achiziționate de la Conti Grup, știut fiind că este bine să creezi parteneriate încă de la început cu oamenii de nădejde din industria în care activezi. Acest lucru e valabil mai ales când vorbim de sectorul alimentației publice unde concurența este extrem de acerbă și este foarte greu să reziști pe piață fără sprijin avizat în condițiile în care, pentru obținerea unui profit substanțial, trebuie să muncești din greu și să fii foarte creativ.

Este deja un adevăr incontestabil că, indiferent cât de buni profesioniști ai avea în bucătărie, dacă nu ai și utilajele, echipamentele, accesoriile de calitate ireproșabilă necesare nu vei putea înregistra productivitatea dorită, iar produsele realizate nu pot fi așa cum vor dori consumatorii.

Alege Conti Grup pentru a demara o activitate de succes în domeniul Horeca chiar  azi!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Marea trecere românească de la lemnele de foc la peleți

Articolul Urmator

Scurt ghid pentru achiziționarea ceasurilor de mână pentru femei

Cele mai populare