gedave

Escapadă de un weekend în Brasov? Iată ce ai de facut

Escapadă de un weekend în Brasov? Iată ce ai de facut

Brașovul este un oraș superb și o destinație ideală pentru o escapadă de un weekend. Este bine să pleci la drum un itinerariu gata făcut și cu o listă de activități, mai ales dacă ai mai vizitat deja Brașovul și ești în căutarea unor activități inedite. Ți-am pregătit câteva idei de activitati Brasov care îți vor face weekendul de neuitat.

Evadează din realitate la un Escape Room

O cameră de escape room reprezintă o încercare pe care trebuie să o faci neapărat. În 60 de minute va trebui să cauți indicii și să rezolvi diverse puzzle-uri pentru a ieși dintr-o cameră. Camerele sunt tematice, cu decoruri foarte bine puse la punct care te vor transpune în atmosferă și te vor face să uiți de realitate pentru o oră.

Plimbare cu ATV-urile

Indiferent dacă îți place să faci drumeții și trasee, sau dacă ești o persoană mai sedentară, nu ai cum să nu te bucuri de o plimbare cu ATV-urile prin pădure. Poți închiria ATV-uri pentru o plimbare singur, sau poți alege opțiunea de tur cu ghid. Traseele alese sunt de agrement, așa că nu trebuie să îți faci griji. Nu vei fi pus în pericol, și nu vei avea nevoie de cunoștințe avansate de manevrare a unui ATV.

Plimbă-te în jurul orașului cu o bicicletă electrică

E-bikes sunt un mod bun de a explora împrejurimile Brașovului. Motorul bicicletei te va ajuta să pedalezi mai ușor la urcare, și vei putea străbate distanțe mult mai mari, spre deosebire de o bicicletă obișnuită. În plus, nu este necesar să ai condiție fizică, și vei avea un ghid care îți va explica întotdeauna ce trebuie să faci.

Fă o drumeței la Tâmpa

Cele mai citite articole

Una dintre destinațiile principale ale Brașovului este muntele Tâmpa. Poți face o urcare cu telecabina până în punctul de unde se vede priveliștea orașului. După urcarea cu telecabina, poți să cobori pe jos, într-o plimbare relaxantă.

Parc Aventura

Adventure Park-ul din Brașov este cel mai mare din Europa de Est și te va aștepta cu experiențe pline de adrenalină. Traseele au dificultăți diferite și te vor purta până la înălțimi de 20 de metri, cu tiroliene și provocări la înălțime.

Cină în Piața Sfatului

După toate experiențele pline de adrenalină, poți avea o cină romantică în piața sfatului. Ulterior, te poți plimba prin centrul orașului. Vizitează și Strada Sforii, cea mai strâmtă stradă din Europa de Est.

Vizitează Cetatea Râșnov

Cetatea Râșnov este una dintre cele mai bine păstrate cetăți din Transilvania, și un obiectiv turistic pe care nu ar trebui să îl ratezi. Cele mai vechi structuri ale sale datează din secolul al XIV-lea, și o poți vizita pentru o plimbare de după amiază.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Pavarea curtii cu marmura: 6 beneficii

Articolul Urmator

Apple Pay – plăți rapide și securizate, direct cu iPhone!

Cele mai populare