gedave

Cum puteti curata o lustra rapid?

Cum puteti curata o lustra rapid?

Curățarea fiecărei părți a unei lustre moderne din sticla poate fi o sarcină dificilă, iar dumneavoastra va trebui sa aveti simtul detaliului. Cu toate acestea, este important să vă curățați lustra periodic pentru a menține calitatea reflectantă a luminii care o face atât de strălucitoare. Aflați cum să va curățați în mod corespunzător o lustra cu componente din sticla pentru a vă bucura în continuare de aceasta piesă de decor din casa dumneavoastra. De altfel, daca urmati acesti pasi veti obtine rezultate excelente.

Inainte de a incepe procesul de curatare, trebuie sa opriți alimentarea cu electricitate si sa lăsați becurile să se răcească. Pentru mai multa siguranta ati putea intrerupe electricitatea chiar de la panoul electric din casa dumneavoastra. Totusi, noi va sfatuim sa intrerupeti alimentarea cu energie doar in prezenta unui electrician, astfel incat sa nu produceti alte pagube.

În timp ce așteptați ca becurile să se răcească, pregătiți-vă spațiul de lucru. Așezați o prelată sau o cârpă peste podea, sub lustra, și montați în siguranță o scară. Pentru a preveni accidentarea, ati putea așeza o pătură groasă langa scara. De altfel, asigurați-vă că scara este bine reglata, astfel incat sa ajungeti la toate părțile lustrei.

Cele mai citite articole

Pentru curatarea elementelor din sticla, noi va recomandam sa folosiți un produs special conceput pentru sticlă și o cârpă curata de bumbac. Dupe ce ati pulverizat solutie pe toate elementele din sticla, stergeți-le cu o cârpă umedă, apoi uscați-le imediat cu o cârpă din microfibra. De altfel, indicat ar fi sa purtați un șorț cu buzunare în timp ce lucrați, astfel încât să puteți ține cu ușurință curățătorul, cârpele și orice alte bunuri la îndemână. În locul cârpelor, ati putea purta mănuși moi de bumbac astfel incat sa va fie mult mai usor sa stergeti lustra. Pulverizați pe mănușă produsul de curățat pentru a șterge sticla, si pastrati cealaltă mănușă curată pentru a usca.

Curățați cu atenție toate componentele din sticla, inclusiv partile care nu sunt vizibile. În timpul curățării, nu răsuciți sau rotiți lustra pentru a accesa fiecare parte. Acest lucru ar putea deteriora sau slăbi părțile sau suporturile sale, riscând sa se rupa in orice moment. În schimb, coborâți cu atenție și deplasați scara pentru a vă poziționa în locul potrivit pentru a ajunge și a curăța fiecare parte separat.

De altfel nu va trebui sa ignorati nici bratele metalice ale lustrei. Ștergeți aceste componente doar cu o cârpă uscată sau cu un produs de curățat adecvat pentru suprafete metalice. Nu folositi produse universale de curatare deoarece acestea ar putea deteriora bratele lustrei, iar aspectul acesteia va fi inestetic. In cazul zonelor de imbinare a elementelor, noi va recomandam sa le curățați doar cu o carpa uscata deoarece, in cele mai multe cazuri, detergentii ar putea dizolva adezivul.

Nu ar trebui sa ignorati nici becurile. Le puteti curata folosind doar o cârpă curată și uscată. Asigurați-vă că toate becurile sunt înșurubate corect și nu par arse sau decolorate. În cazul în care becurile sunt slabe, arse, sparte sau lipsesc, profitați de această ocazie pentru a le schimba.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Suc de Aronia pentru sănătatea întregului organism

Articolul Urmator

Ce ar trebui să poarte bărbații la birou în sezonul cald?

Cele mai populare